Marija P - iskustvo

Nocas je bila posebno dobro raspolozena
Bez pozurivanja dole na konjenima ga je pusila cijelog do jaja gusila se i grcala tako nekih cca 15ak min i onda je bilo udaranja z guza u oocu i samaranje po onim njenim butinama pa je legla na stol rasirila noge a svaka sisa je objesila na svoju stranu kolike su
Stvarno je bila mirna i stalozena mada sam ja cesto kod nje

Ja mislim da ti imaš malo bujnu maštu, nedavno si tražio njenu sliku da vidiš kako izgleda a sad je kao karaš svaku večer i dok je u Zadru i u Rijeci i u Zagrebu i sa frendom i bez... Sjećam se i tvojih postova kad si pisao da je prvo dobro išamaraš, netko može povjerovat u to i stvarno joj odalamit šamarčinu i imat će vrlo ozbiljnih problema s njom s obzirom da je skroz neuračunljiva.

Ja mislim da ti imaš malo bujnu maštu, nedavno si tražio njenu sliku da vidiš kako izgleda a sad je kao karaš svaku večer i dok je u Zadru i u Rijeci i u Zagrebu i sa frendom i bez... Sjećam se i tvojih postova kad si pisao da je prvo dobro išamaraš, netko može povjerovat u to i stvarno joj odalamit šamarčinu i imat će vrlo ozbiljnih problema s njom s obzirom da je skroz neuračunljiva.
Treba ova zvati policiju, tuga sto pisu o ovoj curi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh