Bezimeni_Gad
Active member
kurva ko kurvaNema zajebancije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kurva ko kurvaNema zajebancije...
E stari moj i ja tako najvećem ko i tiNe kužim zakaj uopće planirate da bi išli njoj.
Dam lovu, zvređa me i popljuga.
Koda sam svojoj doma dal za šoping, rekla mi da sam svinja pijana...
Nemoj tako, ona nije takva. Ona je fina i educirana dama, nadasve jako pristojna.Ne kužim zakaj uopće planirate da bi išli njoj.
Dam lovu, zvređa me i popljuga.
Koda sam svojoj doma dal za šoping, rekla mi da sam svinja pijana...
Ha ha ha jako pristojna oličenje kultureNemoj tako, ona nije takva. Ona je fina i educirana dama, nadasve jako pristojna.
Pa daaaa, o tome ti ja pricamHa ha ha jako pristojna oličenje kulture
nisam amater/ samo da znate/ može/jebat ću vam i materNajbolje ti je da ga metneš materi.
nije nju nitko nalupao, a dogodit će joj se to prije il kasnije. Samo kad netko popizdi hahahaNema zajebancije...
Prvo naguzi svoju, onda kreni na tudjenisam amater/ samo da znate/ može/jebat ću vam i mater
U Sarajevu je trenutnoJel ima tko kakav kontakt od poljakice?
Maria PoljakKoja ta ? Gdje je bila radila?
HvalaU Sarajevu je trenutno
Kako ne znaš za nju. Kod nje smo svi bili. Nekima je katastrofa (kao meni primjerice), dok je drugi hvale jer je uspiju natjerati na pušenje kurca.Koja ta ? Gdje je bila radila?
Meni je bila top u 4 navrata kad je normalna,a 2 put je bila luda skorz i nikako na kraj s njom izaciKako ne znaš za nju. Kod nje smo svi bili. Nekima je katastrofa (kao meni primjerice), dok je drugi hvale jer je uspiju natjerati na pušenje kurca.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|