Marija P - iskustvo

fakat si glupan
šta misliš da je teško da cura koja se svaki dan jebe sa više od 10 fraera bez kondoma pokupi gonoreju i kladimidiju ?????
Polako smiri se, vidi ti opet ides kod nje "kao" ili zajebavas nas ilo samog sebe, u redu ides se opet zarazit kako si rekao ( nisi prilozio potvrdu pitanje jel lazes ) a sad kazes mislim li da li je tesko dal ona ima stogod !?
Gle pojma nemam, bio kod nje vidio jebao u autu, iza auta, sa strane, pusila gutala, srala njena neka sranja itd, biloo davno, vuce me da probam sve i svasta.
Nakon ovih godina ona vec ordinira poprilicno, ja sam jedavno upoznao dok se tuka nije pocela oglasavat imenom i prezimenom, pitanje je jel ih ima i 2 dnevno a ne 10, ko se zajebe zajebo se, ako moze istrpit njena sranja kad krene udarat nece mi biti lose.

Eto aj idi sad ko fol opet kod nje pa kukaj kako si se zarazio ko fol.

da to su jako inteligentne zene i brinu o sebi koje se jebu iza konzuma svaki dan sa 10 fraera
hahhahahah daj ne seri jebote mucni mozgom, ako si imao klamidiju kako tvrdis znas koliko je bolno i pece, znaci da nju isto pece i boli i upaljeno je. I mislis da ce se zena ic jebat bez kondoma dok ima klamidiju. Ti si zbilja glup ako mislis da ce itko pusti te tvoje price. Malo logicki zakljucit

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh