Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije za pohvalu...ma kara se , 500 kn je , ali samo straga , i kao obavezno kondom , i trpam je i trpam i samo skinem kondom i nije ni skuzila i napunim je -.-'
Znat ces ti kad dobijes tripera ili hiv ciji jema kao da ce znat cije je
Kineski triper, otpast ce sam.Znat ces ti kad dobijes tripera ili hiv ciji je
Jebe se i ovako bez, ako si dva puta kod nje.ma kara se , 500 kn je , ali samo straga , i kao obavezno kondom , i trpam je i trpam i samo skinem kondom i nije ni skuzila i napunim je -.-'
Ma jasno mi je, ali ja bi kod nje čisto da se sam uvjerim u sve kaj se piše, jer nekima je super, a drugi je pljuju, a ja volim formirati vlastito mišljenjekaze da ne planira za sada zg , samo bosna rijeka zadar , više love dobije tamo nego u zg , do 10 pušenja zna imat u danu
Odakle tebi pravo tuđe ime i prezime javno pisat? Mrtvi bolesniku.maria poljak na fb imas slika
Ha ha haMa jasno mi je, ali ja bi kod nje čisto da se sam uvjerim u sve kaj se piše, jer nekima je super, a drugi je pljuju, a ja volim formirati vlastito mišljenje
ima li neko njen video koji ? vidim da prodaje videe sexa
Da, sigurno ćeš ga dobit ha ha haima li neko njen video koji ? vidim da prodaje videe sexa
Izvini odgojeni, ti si maneken nasuprot mome izgledu.. HahahahahahahZenska je žešce neodgojena ( a mozda je malo i psihicki nestabilna), ali zato ima dovoljno visoko misljenje o sebi da se uvrijedi kad se ljudima ne dopada da ih se vrijeđa.
Zamisli kako smo grozni...
Mene sigurno ti nisi jeba, takvi bolesnici kod mene ne dolaze, lpJebe se i ovako bez, ako si dva puta kod nje.
I ne nije 500 kn, već skuplje, vidi se da si bio kod mene... Lol..Jebe se i ovako bez, ako si dva puta kod nje.
Bez kondoma nedam, dabe ti i da si bija 100 puta kod meneI ne nije 500 kn, već skuplje, vidi se da si bio kod mene... Lol..
Ko je tebi to reka? Malo daješ krive informacije dušo, pozdravkaze da ne planira za sada zg , samo bosna rijeka zadar , više love dobije tamo nego u zg , do 10 pušenja zna imat u danu
Malo manje serite po ovom bolesnom forumuKo je tebi to reka? Malo daješ krive informacije dušo, pozdrav
Bolje za vas da odustanete, tude ime i prezime ovako javno nema pravo ničije da piše tako ni ovo čije piše.. Bolesno šta drugo recista su odustali svi od nje?
Boga mi i tebe skupa s nama pobit..šta se tiče dotičnog klošara luke on nije moje picke vidija na slici kamoli da me jeba.kako si reterdiran mater ti jebem takve poput tebe i nje treba pobit ili otvorit auschwitz
Fala bogu zdrava san.. Hiv mogu jedino od tvoga ćaće il tebe pokupit.. PozZnat ces ti kad dobijes tripera ili hiv ciji je
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|