ZvoneMartic
Member
frajer vas drka cijelo vrijeme, a vi njemu vjerujute, lik je ociti prevarant, prvo onda prica sa spb-om, sad i ovoZnaci ima ih jos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
frajer vas drka cijelo vrijeme, a vi njemu vjerujute, lik je ociti prevarant, prvo onda prica sa spb-om, sad i ovoZnaci ima ih jos
Problem je žešća neukost oko tih stvari tebe i sličnih. Statisticki je vrlo izgledno da je pobrao klamidiju samo i preko oralca, to se prenese kao od šale i nije uopće nuzno da imas simptome.frajer vas drka cijelo vrijeme, a vi njemu vjerujute, lik je ociti prevarant, prvo onda prica sa spb-om, sad i ovo
Sigurno si nakon ovog bio jos jednom da utvrdis gradivobio jučer kod dotične , i dalje se ništa nije promjenilo , i dalje od početka joj se žuri ,je*banje majke životu i svemu da šta ona to mora radit , pm svima , neće to više nikad radit .Pušila 2 min i nisam svršio pa joj se neda , pa daj da se naguzi vani kao to će bit prije gotovo , čekaju je negdje nešto ,uglavnom žešći poremećaj ima i treba joj stručna pomoć.
Inače su ljudi ko ti jako brižni oko svojih žena pa paze dok i varaju da ih ne zaraze zbog kurvenemam se potrebe bilo kome opravdavat , rekao sam kako je bilo , pokupio sam to i izliječio se , nije zajebancija i htio sam samo pomoć možda nekome tko možda ne bi htio zarazit svoju curu ,ženu i sl .... da li netko to vjeruje ili ne tako malo važno
pa vecina je ,jer ako dofuraju bolestinu otkrili su seInače su ljudi ko ti jako brižni oko svojih žena pa paze dok i varaju da ih ne zaraze zbog kurve
Imas njen kontakt?jesam ja , uplatio 300kn na njen aircash i stizu ti slike i videi
Imas na fb Marija, katastrofa zescaIma ko kakvu sliku od nje?
To znam al kakvu sliku di nema nis na sebiImas na fb Marija, katastrofa zesca
ma bolje da ne vidis, prelosa, sreca pa u mraku covjek dobro ne vidi i moze i zazmiritiTo znam al kakvu sliku di nema nis na sebi
Ja bi rado vidio slikuma bolje da ne vidis, prelosa, sreca pa u mraku covjek dobro ne vidi i moze i zazmiriti
Pošalji mi bon od 200 kn na private i šaljm ti slikuJa bi rado vidio sliku
Pa jel imas kontankt neki njen?meni je jebena, je da sam imao neka neugodna iskustva s njom ,ali radi top sve
Imam ja za BIH br njen, al preporuka je zaobici.Pa jel imas kontankt neki njen?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|