Ive
Active member
Koja je to kod spara??Ima ona kod spara na branimirovoj, ali zadnji puta kad sam ju zvao je rekla da nema prostor trenutno nego samo u autu. Posto je bio dan nisam isao. Ne mogu se sjetit imena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je to kod spara??Ima ona kod spara na branimirovoj, ali zadnji puta kad sam ju zvao je rekla da nema prostor trenutno nego samo u autu. Posto je bio dan nisam isao. Ne mogu se sjetit imena.
Je, karla je ta sa oba oglasa.Jel to ova?
![]()
Dođi k dragoj karli na druženje ili masažu. Slike su moje. Ne odgovaram na sms.
www.oglasnik.hr![]()
![]()
Dođi kod mene i opusti se. Slike su moje. 35god . Ne odgovaram na sms.
Vjerovatno ova
![]()
Elena - Sexy mačkica 21.g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru.
www.oglasnik.hr![]()
Kliknite za proširenje...
Jel ima oglas ili imas broj? Ja vec dugo dugo nisam vidio oglas... Ili je promjenila slike/brojIma ona kod spara na branimirovoj, ali zadnji puta kad sam ju zvao je rekla da nema prostor trenutno nego samo u autu. Posto je bio dan nisam isao. Ne mogu se sjetit imena.
Da znam taj oglas, mislio sam da ima novi, netko je i napisao da broj ne radi?Evo nasao za 10 sekundi koristeci trazilicu od foruma. Imaj na umu da su slike stzare minmalmo 5 godina , nisam bio s njom bar 2 godine. Bilo je 50 eura onda ak se ne varam.![]()
Draga Karla (30)
Dođi k dragoj karli na druženje ili masažu. Slike su moje. Ne odgovaram na sms.www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|