Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je pusila u toplesu za 300bahata u pm, trazi 300 a nekad i vise samo za pusenje u tvom autu. Preskociti radije.
Super jeeeei ? jel vrijedi tih para , kak pusi ?
Sve isto kao i meni. Žena uzima pare na istu foru. Kad se kurac digne kaže ti da si peder i kurac se spušta sam od sebe. Da je legalizirana prostitucija u državi kurac bi ona radila i državni inspektorat bi je promptno izbacio iz opticaja.hahaha, da i meni je isla na kurac sa stalno nekin pricanjem, no staram dala si oglas pusenje 300 kuna i to tje to, ali neeeee, ona ga stavi u usta 20 sekundi i pocne nesto pricat,pa se svadja sa mnom ili sa sobom,nisam siguran,tri puta sam bio kod nje i zadnji put me bas razjebala sa ti pricanjem usred pusenja da mi se spustio i izgubio sam volju, na sto mi je rekla držeci mi polu spusteni kurac šta je ovo,jesi ti neka pederčina? a zbog njenog monologa mi se spustio,ko da mi je resetirala,umjesto da pusi 5,10 minuta,odradi poso,pokupi pare i vrati joj se musterija, kaj joj mogu kad je glupa ko kurac,ili je stvarno malo bolesna u glavu. i kojinkurac je tako debela, nek malo smrsavi,halo Mare ako citas moras bit u kalorijskom deficitu svaki dan da mrsavis,jer me i pitala kako se moze smrsavit. Znaci ne smijes pozderat vise od nekih 1800 kalorija dnevno.Al kaj mogu kad si glupa ko kurac i ne mozes to shvatit, Zapravo mislim da nije ona glupa, ima neki problem u ponasanju.....
U pravu si. Nije to problem samo s njom, ima dosta takvih kurvi. Prvo ga počne pušiti, a onda stane i gleda u njega ko tele u šarena vrata. Treba s njima grublje, posebno s ovakvima kao što je Mare.Treba se s njom ponašat ko ona s tobom. Reko sam joj šuti i stavi ga u usta i face fuck i nije stigla više pričat. Treba bit bezobrazan prema njoj to joj valjda paše
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|