Malo drugačije pitanje - DISKRECIJA ŽENA?

• Začetnik teme Začetnik teme nleo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nleo

New member
Malo mozda drugacije pitanje, neiskustan sam u ovome no mislim da ne moram objasnjavat povod pitanja..

Da li se nekome dogodilo da sretne nekoga od "pruzateljica usluga" negdje u gradu, kaficu, trgovini itd. Itd?

Da li pokaze da te poznaje, pozdravi itd..

Problem je taj ako si u drustvu sa..sta ja znam..recimo zenom 😆..i naidjes na tetu koja ti ga je jucer fafala..

Kako stvari stoje po tom pitanju?

Netreba tome pridavati neku veliku pozornost, evo dva primjer:
U šoping centru sretnem u prolazu jednu "tetu" kojoj sam često išao, ona je bacila blagi osmjeh a ja sam joj namignuo samo i nastavili dalje, drugi dan sam joj se javio da se podružimo 😁
Drugi slučaj je bio kad sam išao na jedan seminar i sreo kolegicu iz srednje, naravno, pošto smo se onda znali podružiti, probali smo i tada dali nam još ide, sjedeći dan na kavi sa njezinim mužem i mojom ženom razgovarali o starim vremenima,
Važno je i dalje ostati svoj, i ne paničariti 😁🤣

Tu je barem jasna definicija:
Poslovno i privatno ne treba mešati 💪

Vi se jednostavno u privatnom životu ne poznajete. 😎

Jer kao što ti imaš privatni život, ima i ona... Možda je ona u tom trenutku sa mužem, dečkom, roditeljima, nekom bliskom osobom koja ne zna za njeno zanimanje, itd... 🫤

Drugim rečima - Kao što one treba da budu diskretne prema nama, isto tako treba da budemo i mi diskretni prema njima.👍

Malo mozda drugacije pitanje, neiskustan sam u ovome no mislim da ne moram objasnjavat povod pitanja..

Da li se nekome dogodilo da sretne nekoga od "pruzateljica usluga" negdje u gradu, kaficu, trgovini itd. Itd?

Da li pokaze da te poznaje, pozdravi itd..

Problem je taj ako si u drustvu sa..sta ja znam..recimo zenom 😆..i naidjes na tetu koja ti ga je jucer fafala..

Kako stvari stoje po tom pitanju?
Kaži ženi da ti ga je flafala bolje od nje pa gledaj reakciju.Tvoje privatne potrebe ostaju tvoje isključivo tvojom potrebom.Ne mrsi emocije ako nisi spreman

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh