Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš recenzija koliko hočešjel bio tko, kakva su iskustva.
jel bio tko, kakva su iskustva
Ma radi ona sa svima bez kondoma, ja dosao nedavno prvi put nakon sto sam cuo da daje bez kondoma i odmah me pustila bez kondoma unutra, tako da svima daje bez i mozes ju punitBio neki dan kod doticne.(Kod Pointa)
Zena je komunikativna,medutim meni se ne svida bas.
Mala je, a trbusinu ima kao da je u 9mj. Trudnoce.Faca nije isto bog zna sta.
Tko voli nek izvoli.
Pusenje dobro.
Picka je bila dosta suha.
krenemo u akciju a ona ne stavlja kondom,rasiri noge i legne.
Cekam i onda skuzi sta cekam i pravi se glupa "ahaa, ti cekas kondom"
Ja reko da.
I onda mi daje kondom i pitam ja nju jel radi i bdz gumice...Kaze da da ali sa starijima samo...Reko ok.. Stavim gumicu,odradim svoje na brzinu i tjt...
Svrsavanje je "gdje god hoces"
Steta je 55 europskih...
Generalno,ispraznio se jesam a ponovio ne bih
Ja bio jednom i meni je stavila kondomMa radi ona sa svima bez kondoma, ja dosao nedavno prvi put nakon sto sam cuo da daje bez kondoma i odmah me pustila bez kondoma unutra, tako da svima daje bez i mozes ju punit
A vele da je u faci ružna jel to istina?Ja bio jednom i meni je stavila kondom
nije istina....koji kurac idu kod nje ako im je ružna.....trebaju se zapitat dali su oni njoj ružni.....žena je sasvim ok,ako traže manekenku neka se isprse sa 200 eura i naći ćeA vele da je u faci ružna jel to istina?
Nije baš tako ružna. Meni nije ni ružna ali nije ni neka ljepotica.A vele da je u faci ružna jel to istina?
Ja bio jednom i nikad vise, nije jako ruzna ali nije niti malo lijepa, dobro pusi i daje u guzu to je jedini ali jedni plus kod nje, ogromnu trbusinu ima i picka joj tolko zinula da sam se bojao da me ne pojede i da fali joj koji zub u glaviA vele da je u faci ružna jel to istina?
Gle za 50e ne mozes ljepoticu karat, jos k tome dozvoljava 2 svrsavanja tako da nemas previse odabira za tu cijenu, nego udri i isprazni jaja, kad se naguzi cak i ne djeluje lose za nabijat i ispraznit jajaUšao, vidio i okrenuo se.
Mozes i ovu dva puta i za manje nego sto ona traziZa 60 mogu Luciju 2x. Meni bolja od ove.
A maja selska 40€ isto dva puta, a na spram male crne je ljepotica i to kakvaGle za 50e ne mozes ljepoticu karat, jos k tome dozvoljava 2 svrsavanja tako da nemas previse odabira za tu cijenu, nego udri i isprazni jaja, kad se naguzi cak i ne djeluje lose za nabijat i ispraznit jaja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|