Koja je toU Čanićevoj, ni kap ne propušta, sauga sve do kapi, go BOSCH PUMPA OD Golfa 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je toU Čanićevoj, ni kap ne propušta, sauga sve do kapi, go BOSCH PUMPA OD Golfa 2.
Idući put odi agresivnije i bezobraznike. Neće se izmotavati. Isprobao i upaliloJučer sam imao sreće, alal mi vera. Jaja prepuna i, kako je bilo kasno, javila se samo ona za termin.
Lijepo dogovorimo termin, dođem do onog kurčevog Pointa na vrijeme, sve da bi ona imala ugašen telefon. Počekao još 10 minuta nakon dogovorenog termina, nazvao opet, frajerica se izmotava i pita da čekam još pola sata.
Lijepo se zahvalio i otišao.
Ovo pišem čisto da oni koji cijene svoje vrijeme koliko ga ja cijenim mogu sami odvagnuti žele li krenuti na put preko pola grada ili ne samo da bi ispraznili jaja.
I da, nabijem ja na milokliz ovakvu metropolu u kojoj sve kurve idu doma nakon 16 sati.
Ne, nego ju neću više nikada zvati, a ću pare dijeliti curama koje to više zaslužuju. Nije ona ni Loren/Selin, ni Vruća Ana, ni Iva da ću ju ganjati i moliti da mi da priliku da joj ga stavim u šupak.Idući put odi agresivnije i bezobraznike. Neće se izmotavati. Isprobao i upalilo
U Zagrebu, ti kurve imaju radno vrijeme, pauzu za gablec, kavu, čik pauzu. Jbg ne plaćaju im se prekovremeni pa neće da radeJučer sam imao sreće, alal mi vera. Jaja prepuna i, kako je bilo kasno, javila se samo ona za termin.
Lijepo dogovorimo termin, dođem do onog kurčevog Pointa na vrijeme, sve da bi ona imala ugašen telefon. Počekao još 10 minuta nakon dogovorenog termina, nazvao opet, frajerica se izmotava i pita da čekam još pola sata.
Lijepo se zahvalio i otišao.
Ovo pišem čisto da oni koji cijene svoje vrijeme koliko ga ja cijenim mogu sami odvagnuti žele li krenuti na put preko pola grada ili ne samo da bi ispraznili jaja.
I da, nabijem ja na milokliz ovakvu metropolu u kojoj sve kurve idu doma nakon 16 sati.
Ponavljam, ako imaju i radno vrijeme, nek ispišu i račun bilo kakav...U Zagrebu, ti kurve imaju radno vrijeme, pauzu za gablec, kavu, čik pauzu. Jbg ne plaćaju im se prekovremeni pa neće da rade
Račun za duševne boliPonavljam, ako imaju i radno vrijeme, nek ispišu i račun bilo kakav...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|