MADJARSKA - Iskustva & recenzije

Pozdrav Ima li tko voljan da se organiziramo pa uzmemo/odemo na mađu zajedno ili rentamo stan kucu il kaj blizu granice kod goricana i dogovorimo susret sa curama pa se da tu onda iskombinirat svasta
ja sam vec bio par puta sa njima tamo al sam i dogovorio da dođu tu i dosle su cijena i usluga su bili oke i vise zasad nisam imao neugodna iskustva sa ovima iz letenye kaj se oglasavaju pa ako ima ko zainteresiran i sa jos ideja nek se javi sam

Zadnje sam u mađi bio sam kod ove selo dalje od letenye mada je vjv ciganka al sila me pita ugl mala se dobro kara sise su joj top barem meni susret lagan doso na lokaciju pokupio je autom malo dalje u sumu i akcija
Pusila je odlicno mala sama inicira nije mrtvo puhalo nakon pusenja sex jahala me i to bas dobro stenje tokom akcjje ne glumi nepotrebno akcija bila dobra ona bila uredna i korektna uzeo pol sata msm da je rekla oko 50$ al normalno idu one i za manje ak se postavis nakraju platio 30eu stim da ga mala jos poslje akcije postenolizala popusila bez da sam trazio razlog nije imala skim obrisat uzela sam kondome kad sam ga maknul poslje akcije ova ga odma stavila u usta i sisala ga bez da sam ja iniciro mada sam bio gotov to mi se desilo jedino sa njom a bio sam kod dosta njih

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh