doggylover8696
Active member
U njihovom prostoru u pravilu nema problema??
Nikak da se odlučim otići
Nema, ja bio sve zajedno preko 10x, uglavnom su u zgradama, možda sam kod jedne ili dvije bio baš u kući
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U njihovom prostoru u pravilu nema problema??
Nikak da se odlučim otići
Pitam jer mi je jedna Mađarica rekla (dok smo se seksali u autu) da je to kao problem, a jedna druga mi je rekla da nema problema. Tako da nisam siguran kaj je istina.redenbergi su po tom pitanju vrlo revni, kad te uhvate u automobilu sa mladom mađaricom, prvo te privedu na ispitivanje u milicijsku stanicu koje traje cirka minimalno četiri sata, ako utvrde da je mlađa od 18 godina ideš u pritvor i kad platiš pozamašan iznos globe ideš van
iz vlastitog iskustva, sjedio sam četiri sata na saslušavanju mala je imala 17 godina, čak sam bio i u mađarskim novinama ali nisu me na sreču imenovali, sex u automobilu ti je ruski rulet, to ne znači da če te odmah prvi puta uhapsiti ali ako češ to radit češče , rendebergi če te napazit, a možda če ti samo priprijetit, a možda če biti malo i strožijiPitam jer mi je jedna Mađarica rekla (dok smo se seksali u autu) da je to kao problem, a jedna druga mi je rekla da nema problema. Tako da nisam siguran kaj je istina.
A ti mi ozbiljno odgovaraš ili me zezaš malo?
Ok, ali mene zanima mogu li imati problema ako je sa mnom punoljetna ženska?iz vlastitog iskustva, sjedio sam četiri sata na saslušavanju mala je imala 17 godina, čak sam bio i u mađarskim novinama ali nisu me na sreču imenovali, sex u automobilu ti je ruski rulet, to ne znači da če te odmah prvi puta uhapsiti ali ako češ to radit češče , rendebergi če te napazit, a možda če ti samo priprijetit, a možda če biti malo i strožiji
u mađi je sve problem ak ideš sa hr tablicama , kedira ti je ekspert za mađu , svaki detalj i savjet za mađu možeš kod njega dobit , a ak hočeš bit siguran , daš mu 100 eu i on ti namjesti koju hočešOk, ali mene zanima mogu li imati problema ako je sa mnom punoljetna ženska?
Ovo s maloljetnicom je jasno jer je zakon takav, ali ne znam da postoji zakon po kojem ne možeš imati seks u autu, osim ako baš nisi diskretan, onda mi je razumljivo, to bi bilo kao remećenje javnog reda i mira... Ali u nekom mraku dalje od viđenja drugih, ne vidim zašto bi to bio problem
Za 100e dogovorim se i nadjem se s njih 3 na po pola sata preko rosszlanyok stranice, u Budimpesti ili bilo gdje drugdje, sve manje vise imaju svoj prostor i bez ikakve zajebancije s policijom, o cem vi pricate? I ovo ne kažem kao netko random, nego netko tko je u Pecuhu i okolici bar 2 put mjesecno, a u Budimpesti barem 1 svaki mjesec. Uzmite telefon i javite se na whatsapp sa google translateom i bez problema se da sa svakom dogovoriti.u mađi je sve problem ak ideš sa hr tablicama , kedira ti je ekspert za mađu , svaki detalj i savjet za mađu možeš kod njega dobit , a ak hočeš bit siguran , daš mu 100 eu i on ti namjesti koju hočeš
mi ovdje pričamo o automobilskom sexu, znači negdje u prirodi a ne o kučnim posjetama , a kad si ti zadnji puta bio u Pečuhu, ja sam neki dan kontaktirao par njih i niti jedna nije htjela niti čuti ispod 70€ za pola sata uz to da su sve kretale sa 100€, ove cijene 3 komada za stotku bile su nekad u prošlosti.Za 100e dogovorim se i nadjem se s njih 3 na po pola sata preko rosszlanyok stranice, u Budimpesti ili bilo gdje drugdje, sve manje vise imaju svoj prostor i bez ikakve zajebancije s policijom, o cem vi pricate? I ovo ne kažem kao netko random, nego netko tko je u Pecuhu i okolici bar 2 put mjesecno, a u Budimpesti barem 1 svaki mjesec. Uzmite telefon i javite se na whatsapp sa google translateom i bez problema se da sa svakom dogovoriti.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|