MADJARSKA - Iskustva & recenzije

Mađarska, Pečuh.
Bio sam 2 puta u subotu navečer, sinoć sam mislio da će biti drugačije. Treba probati tokom tjedna u radnom vremenu.
Došao u Pečuh oko 22. Poslao poruku na njih 20ak od 60. Uglavnom nema niti seen.
Javi se jedna, kao nema smještaj može hotel. Gledam hotele sve je pobukirano u Pečuhu, najjeftiniji 130 euro, šaljem joj nema šanse da hotel platim više od tebe.
Javi se druga nakon sat i pol, ajde tu je bio brz dogovor, kroz 15min sam bio u stanu, ali već je skoro ponoć. Odradili sat 80. Tuširanje, i u sobu, kaže nemoj biti glasan cura mi spava u sobi pored. Kaže od vrata na dolje možeš šta oćeš, ali lice i usne ne diraj. Puši bez, akcija sa, u kaubojki baš te čvrsto jebe, većina bi bila odma gotova kako stisne. Misionarska, na stolu pored nije pauzirala seriju tako da sam jebao i lizao dok je gledala Lucifera. Nije požurivala i gledala na sat, ali se taman poklopilo da je bilo sat. Izašao od nje, vidim došla mi poruka od jedne druge da je slobodna dok sam bio s ovom. Javim joj se odma, nema odgovora, zovem ništa. Pokušao sam i sve ostale zvrcnuti da vidim oče biti šta, ne trzaju, jedna se javila i kao može ja došao na lokaciju ne javlja se, pa se javi sad će, pa opet ništa. 2 sata prošlo od ove sto se javila za vrijeme akcije šalje upitnik. 15min prošlo dok je poslala adresu, ja došao na adresu piše kao jel problem da odgodimo za drugi put, već je oko pola 4. Sjedim u autu, gledam i ne vjerujem. Dolazi poruka, od jedne druge, kao hotel ili avantura u autu, ajde, avantura u autu 30 za 15k, dogovorili 50 naših. Pokupio ju skoro pola 5 sunce već izlazi. Izvozala me negdje na izlazu iz Pečuha, kaže skreni, prošli kroz neki radskrčeni put nekih 100m, na kraju mala livada i dalje opet šuma. Odradili na zadnjem sjedištu. Prvo skala po meni jedva, polegnem ju neće da uđe, uska i suha ko barut, vadim lub i onda je išlo nekako, svaki put kad zabijem zgrči se. Završili tu agoniju, obukli se idemo nazad, kaže velik kurac a ja mala. I ona prva isto malo suha, ali neće lub ona je slinom podmazivala. I tako oko pola 6 ja nazad kući, umočio dvaput, koliko sam se napatio ne znam jel vrijedilo. Cijelim put kad sam išao nazad išle neke grupe šetale uz cestu, i onda se sjetim kolega rekao da je iz nekog razloga ponedjeljak neradan u mađi, ja zaboravio. 80+50+30 goriva, 160 naših i 12 sati puta i zajebancije.

Pouka, tko bude išao u Pečuh neka bira radni dan i ne prekasno navečer. Neka se spremi da većina neće odgovoriti a ove sto odgovore uglavnom nemaju smještaj. Ako ideš bolje je planirati i doslovno se naručiti dan unaprijed, ovo na odma kao da zub vadiš.
Isto sam planirao par puta, ali telefonski prije nešto dogovoriti je praktički nemoguće, rijetko koja zucne engleskog.
Jedino što bih mogao po svemu sudeći je uzeti za vikend smještaj i zovi miško dok se netko ne javi.
Od 20-30 poslanih poruka, javile se 2,3...
 
Isto sam planirao par puta, ali telefonski prije nešto dogovoriti je praktički nemoguće, rijetko koja zucne engleskog.
Jedino što bih mogao po svemu sudeći je uzeti za vikend smještaj i zovi miško dok se netko ne javi.
Od 20-30 poslanih poruka, javile se 2,3...
To ti je zato što svi ispitavaju a nitko ne jebe. Meni ih se javi skoro svaka ali ja dogovorimo i odradim posao.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh