MADJARSKA - Iskustva & recenzije

Jedna koju do sad nisam vidio na rosszlanyok.hu. U Harkany je trenutno. Oglašava se kao Barbara, Mađa županija Baranya. Piše njoj u oglasu da je prava Mađarica. Recenzije njoj već isključene, iako nema još niti jednu upisanu rec., provjerio sam. Neke ne žele recenzije, može biti loš znak, ali ne mora. (Znamo da nam je hobi ponekad lutrija.)

Nudi uslugu i s njezinom frendicom (FFM). Poslao njoj poruku preko rosszlanyok.hu, pitao koliko dođe sat s frendicom. Vjerovatno će odgovorit za info.

Pošurite pogledati njezin profil; u tim malim mjestima ne zadržavaju se na dulje vrijeme.

Ona ima nekolika slika u prof., lice njoj se ne vidi. Za one koji si ne znaju prevodid, evo prijevod njezinog oglasnog teksta:

"Zdravo, zovem se Barbi, došla sam u ovaj grad na malo avanture. 23-godišnja Mađarica koja će te rado odvesti na vrh. Imaš li dovoljno stresa kod kuće ili na poslu? Zovi ili piši pa provedemo zajedno 1 ili više sati! Normalna, ljubazna, dekorativna žena, volim biti ljubkana mačkica, ali ako me uzbudiš, postajem divlja mačka ??? Obožavam seks u svim pozicijama i ako dodirneš moju pičku, potpuno poludim. Da bi se sreli: Budi uredan, to je za mene jako važno!! Ljubazan, normalan, kulturalan! I ja jesam!! Ne primam Rome i crncе!!! Ako sam pobudila tvoju fantaziju, ovo je prilika ?? Kontaktiraj me!!!??? Ako voliš trojke ili želiš isprobati, vrijeme je - imam curu s ekstra velikim sisama i obožavamo te maziti."

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh