Tea joj je umjetnicko ime, plava cura je u pitanju, ima negdje i slika di je kandadska zastava na stolu i paulina je na slici istoHriberski? imas kakav kontakt od nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tea joj je umjetnicko ime, plava cura je u pitanju, ima negdje i slika di je kandadska zastava na stolu i paulina je na slici istoHriberski? imas kakav kontakt od nje?
Da barRadi li ona Dan Philip ili kak joj već pseudonim ?
Govoriš iz osobnog iskustva?Ma na licu mjesta ide to u cijeni masaze.
Ok, hvala. Sorry što gnjavim, zanima me samo radi li još dolje u onoj sobici na ulazu u zgradu u kojoj je masažni stol ili se prebacila u stan?Da. Zena obozava kurac, napalila se dok je pusila, stavio sam joj prst u picu. Namjestio ju i posevio
ej stari; slušaj- PROKLET BIO! PROKLET BIO na nedelju 22 rujna! PROKLET BIO!OSOBNE FOTOGRAFIJE DJЕVОJKA NA BESРLATNOM MJЕSТOU ZA SPOROĆAVANJЕ SЕKSA
puno puno likovaBio tko sa Ilonom Kondić?
Ta se razodjenula za casopis u 19. godini. Sumnjam da ce se koji od seljana usreciti s njome. A, mozda je u meduvremenu doista postala cedna zena. Ali, nekako sumnjam.Bio tko sa Ilonom Kondić?
Znači u Dubravi svaki fraer koji je mišićav je bio u njoj, osobno znam preko 20 frendova , ja nažalost nisam i neidem u teretanu , cura je super , i ne naplaćuje nego samo uživa u životu, respectTa se razodjenula za casopis u 19. godini. Sumnjam da ce se koji od seljana usreciti s njome. A, mozda je u meduvremenu doista postala cedna zena. Ali, nekako sumnjam.
ja više puta, trazi 60 što je neisplativo, ali ja ju uvijek za džBio ko sa Vesnom???
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|