Ljubavnice

mr.Thompson

New member
Evo pokrecem ovu temu da bi vidija koliko je danas jos aktualno imati stalne ljubavnice. Ja sam dugo u braku i cijelo vrijeme imam barem jos jednu šišalicu sa strane. Bilo je razdoblja kad ih je bilo i dvije- tri. Sada imam jednu, malo je starija od mene i nakon par godina, sex nam je jos uvijek vrhunski. I ona je u braku, muz joj radi vani. Sa mnom je probala sve sta nikada nije sa njim a cak je i otkrila da je squirterica. Redovno se sexamo kod nje doma ili odemo zajedno u hotel, apartman i slicno. Postigli smo kompromis da se ni jedno od nas nece rastavljati i da ce mo biti zajedno dok trajemo, dok " legalne" partnere necemo u niti jednom pogledu zapustati ili izbjegavati. Jednostavno, poklopili su nam se ukusi i stremljenja. Ona meni a i ja njoj ispunjavamo sve perverzne želje....Masu toga smo probali, a neke zelje cemo tek isprobati, bez ikakvog sustezanja i srama.

Ovo što si opisao je idealna situacija i mislim da bi nas većina bila presretna s takvim aranžmanom.

Jedina prednost pay-for-play odnosa nad ovim koji ti opisuješ je to što ga možeš bez problema prekinuti. S ljubavnicama uvijek postoji rizik od razvijenih i potom povrijeđenih osjećaja, ma koliko dobar kompromis ili dogovor postigli na početku.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh