Leona zelenooka

Mislav39

New member
Bok jebači,

Da li je tko bio kod Leone u zadnje vrijeme?
Prestao sam se baviti ovim sportom prije cca 7 godina, a sada bi se malo vratio u igru, jel ima tko broj od Leone ona mi je bila top!?

Da, odavno nema oglasa, a meni se zadnji put nije ni htjela javiti. Mislim da je ošla u penziju, ipak je njoj skoro 40 godina.

Evo vam o Leoni.

Znamo se otkad je kao prestala radit, pa sam ju uspio dobit prije par mjeseci. Nakon par dana tipkanja napokon se dogovorimo za vikend kod mene u Zagrebu. Inace zivi u Sisku, pa putuje.
Slozimo se na 200eura za laganini sat.
Dogovorimo se u subotu u 19. Na kraju kasni dosla tek u 21:30. Cmok cmok kako si davno se nismo vidili sve to standardno, i cini se okay. Odemo gore i ona direkt u kupatilo.
Tu krene. Ostala je u kupatilu 2 jebena sata. Ne salim se, gleda sam na krau seriju i svako malo gledam sat 2 puna sata je bila unutra. Par puta sam kucao zvao ju pitao hoce li nesto piti pojest nesto, ona samo ne ne treba i nastavlja.
Izlazi vani vec skoro ponoc. Kaze da mozemo produzit preko sata jer je kasnila i sve to, kazem moze. Onda ju vidim. Udebljala se dobro, drob lagano izvire, one false cice izgledaju kao da je trudna, ali dobro dupe je i dalje famozno, samo vece. Nije bed, napeta mi je amazonka. Ali nema nimalo osjecaja. Ne ljubi se, ne da se dirat, ja joj prilazim ona se nekako odmice, pitam ju sto je, kaze samo da se opusti. Sjednemo na kauc, i dalje nista, pa joj uzmem ruku da ga barem drka i ona krene pusiti i to je dobro. Nije tu nimalo izgubila tehniku.
Ja joj kazem da stane da idemo u krevet se jebat ona nece, nastavlja, ja ju pustim da me matira. Svrsim sve u usta ona i proguta i pomislim eto ga krenuli smo sad ide samo na bolje.
Da sam znao.I dalje na kaucu ona pusi duvan sjedi na drugom kraju pocne pricat kako se vratila samo zato jer joj se sexa ali ne zna sto ce dalje ne zna jeli ovo ono sto zeli kako se udaljila od veza i bla bla bla. Ja ju slusam ono sinko, ubija me. Kad je prestala pricat, predlozi da me masira, kazem moze, legnem na krevet ona sjedne na ledja i zamalo mi kicmu slomila. Pocne me ona "masirati" i buba po meni, upire, dva dana nakon su me bolili misici. 0 bodova.
Vracamo se na kauc jer hoce ona zapalit. Pitam ju hoce li nesto popit, nesto pojest, hoce li fucking slusat neku drugu muziku, bilo sta. Dalje prica, kako ne zna ovo, kako gleda di ce sto ce, kako bi ovo ono, bla bla bla. Ja vec na rubu.
Napokon ona kaze kako ne zna sto joj je i da bolje da stanemo. Btw sad je vec skoro 2 ujutro! Opet 2 sata. Pusenje i losa masaza plus sva ta prica, sve je trajalo 2 jebena sata.
Kazem joj sve okay da ju vise potiram iz stana bez drame. Ona se ispricava, kupi stvari, presvlaci. Obecaje mi da ce se vratit u zg, sredit stan, i da ce mene prvog zvati da se iskupi. Kaze da se samo mora malo opustiti, da je sa ovim probila led, i da ce me jebati kao nikad do sad za cca tjedan dva kad dodje opet. Super, cmok cmok, sretan put, vidimo se obavezno. Obecaje.
Vec vidite di ovo ide.
Tjedan dva tri i jos vise nakon, par poruka razmjenimo. Ona pise kako to nista nikad nije rekla. Kako ona vise ne razmislja o sexu, kako nece u zg u dogledno vrijeme, kako mi nista ne duguje, kako sam ja stvorio krivu atmosferu, kako ce ona biti od sad u sisku i fokusirat se na sebe. Sve ok. Samo ti zeno ajde, ali barem ne seri.
Kao osoba koja je imala dobrih susreta sa njom, i par puta sam trazio broj od njenih stalnih, ovo je tesko sranje ispalo. Crna lista.

Evo vam oba njena broja. Ne Znam jel rade nisam provjeravao, ali mislim da su online.
099 755 2162
098 922 3072

Ako hocete, zovite, vi u sisku imate vece sanse. Ne saljite mi poruke niti odgovarajte na ovo u komentarima necu citati niti vam se javljat.

Onako kako sam pretpostavio. Ja sam je guzio prije 5 godina i tad joj je cijena u njenom apartmanu bila 500 HRK / pola sata (pušenje bez kondoma, svršavanje u usta plus analno). Tad je imala 37 godina i za te novce je bila vrhunska domaća u Zg.
5 godina kasnije, em je preskupa, em se izgled srozao, em nema elana, em je stara baba. Ukratko, bolje da i ne ide u Zg, neka ostane u posranom Sisku. Znam da se tad bojala ove konkurencije sa EGE, zato više i ne ide u Zg. Usput, ona je iz Rijeke.
Jebote, za 150 € može se guzit vrhunska latina u 20-im sa EGE jedan sat najmanje. Domaće akrape a la Leona treba bojkotirat.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh