Kozjak Dida
Well-known member
U Splitu se iskrcao autobus brazilki na EGE...biće zato odsutan Big Joe..nosi kufere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raissa je stigla u grad sta ti jeU Splitu se iskrcao autobus brazilki na EGE...biće zato odsutan Big Joe..nosi kufere
I kako ti kažeš teflon tave još....Raissa je stigla u grad sta ti je
Ljudi... U cetvrtak sam na izletu
Jbg...tražila si gledaj....Ljudi... U cetvrtak sam na izletu
Kaj ides naa Zumberak?Ljudi... U cetvrtak sam na izletu
Ali meni je sve na ege na tu foruI kako ti kažeš teflon tave još....
Bojim se da na moreKaj ides naa Zumberak?
Ako joj pukne zub plaćaš i 250 €Ali meni je sve na ege na tu foru
20 da joj svrsis po faci, 30 u usta... 15 da obuce neku sexi uniformu...inonda GFE... Jel placas curi 20 eura da joj svrsis u usta
Koji đir? Opatija, Crikvenica?Bojim se da na more
Zato odes kod Leksy. Ona ih ima viska...Ako joj pukne zub plaćaš i 250 €
KrkKoji đir? Opatija, Crikvenica?
Mogu ja s tobom. Ako treba ponesem i kondome i dobro vino+ svijeće i budemo nes lagano za večeru u svijeće smislili a poslje neka tijela govore
Ne idem solo... Da idem solo ne bih isla tamoMogu ja s tobom. Ako treba ponesem i kondome i dobro vino+ svijeće i budemo nes lagano za večeru u svijeće smislili a poslje neka tijela govore
Pa dobro ak ide frendica još bolje ja volim i u troje, a može i grupnjak neki, ako je više žena. Muške i ove neke shemale i slične ne prihvaćam to me ne interesira.Ne idem solo... Da idem solo ne bih isla tamo
Idem sa klijentomPa dobro ak ide frendica još bolje ja volim i u troje, a može i grupnjak neki, ako je više žena. Muške i ove neke shemale i slične ne prihvaćam to me ne interesira.
Eh sad on jedino može gledat kako ja jebem, pa poslje toga opet ja jebem on gleda. Poslje može bit vozač ak oce. Al to da sudjeluje ne hvala. Ne bi htio da se mačevi ukrste. A može dovest i žene druge ak oce pa onda ja blažen među ženama. 100 ljudi 100 čudi 100 žena 200 sisaIdem sa klijentom
Pitat cu ga jel hoce...Eh sad on jedino može gledat kako ja jebem, pa poslje toga opet ja jebem on gleda. Poslje može bit vozač ak oce. Al to da sudjeluje ne hvala. Ne bi htio da se mačevi ukrste. A može dovest i žene druge ak oce pa onda ja blažen među ženama. 100 ljudi 100 čudi 100 žena 200 sisa
Mislim da njega vise zanimaju lutke koje imaju nekakve tamo prolapseBach... Evo lutka iza tebe....
Pogledajte prilog 1606
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|