❤️ Laura ponovo u Zadaru kratko
Ciao ja sam Laura 27g cekam te u svom prostoru diskretno i jasno 🥰 moje slike stavljam takva i jesam puna energije i zabave ak zelis dogovor javi se pu
Kakva su iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari moj malo je to sumnjivo malo je u Zgb , Karlovac,Zadar itd itd oglas mi djeluje kao neki zajeb![]()
Ciao ja sam Laura 27g cekam te u svom prostoru diskretno i jasno 🥰 moje slike stavljam takva i jesam puna energije i zabave ak zelis dogovor javi se puoglasnik.hr
Kakva su iskustva?
Da. Vidim mijenja lokacije svako malo.Stari moj malo je to sumnjivo malo je u Zgb , Karlovac,Zadar itd itd oglas mi djeluje kao neki zajeb
Bio sam u Rijeci prije nekoliko vremena,cura ok!![]()
Ciao ja sam Laura 27g cekam te u svom prostoru diskretno i jasno 🥰 moje slike stavljam takva i jesam puna energije i zabave ak zelis dogovor javi se puoglasnik.hr
Kakva su iskustva?
Koliko uzima?Bio sam u Rijeci prije nekoliko vremena,cura ok!
Nije zajeb, bio sam kod nje. Ok je cura.Stari moj malo je to sumnjivo malo je u Zgb , Karlovac,Zadar itd itd oglas mi djeluje kao neki zajeb
100Koliko uzima?
laura pije red bull, ima krila,dva grada dnevno mijenjaStari moj malo je to sumnjivo malo je u Zgb , Karlovac,Zadar itd itd oglas mi djeluje kao neki zajeb
Ok sad kad ste dali recenziju da je dama Ok povlacim da je oglas zajeb svatko može se zeznut jer kad više puta na PO je lazova i budala koji traže bonove I slično onda čovjek i na hladno puse treba bit oprezanNije zajeb, bio sam kod nje. Ok je cura.
Bio sam kod Laure. Čehinja, ali govori hrvatski, dovoljno za komunikaciju. Engleski joj ipak puno bolje ide. Njene su fotke u oglasima, ali vidi se da su neke fotke lica dosta fotošopirane, ali ima i onih nefotošopiranih. Vidi se na fotkama i da je punija, pa oni koji ne vole punašne, neka zaobiđu.
Dogovor brz i lak preko WA. Apartman čist i moderan u centru grada. Dočekala me u gaćicama i prozirnoj, raskopčanoj bluzi. Ona čista i mirišljava. Htjela je da se tuširam, iako sam došao svježe istuširan. Čista kupaona, čist ručnik i -akcija.
Oral tako-tako, i nije nešto, malo ga licka i to...
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|