Nemaš niš nažalost, a ako i ima koja krije se ko zmija nogeJavite, nemoguće da nema nijedne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš niš nažalost, a ako i ima koja krije se ko zmija nogeJavite, nemoguće da nema nijedne
imas koju za preporucit onda u bližoj okoliciNemaš niš nažalost, a ako i ima koja krije se ko zmija noge
Pojasni to malo?Ima u Stubakima u hotelu. Ali su cure vip. Sada jedino neznam dali su stalno tam ili dođu po dogovoru.
Kako izgleda cura, godine i koliko love?Ja dobio broj preko preporuke. Dogovara se preko poruka. Nema bonova niti ništa. Vani platio ispred hotela na parkingu njihovom čovjeku, vjerojatno im je on šef. I onda ju nazove i poslao me u tu i tu sobu. Skupo, ali stvarno 1. klasa cura. Navodno su dvije, ja nisam drugu vidio.
I das lovu vani na parkingu pa te tip salje u sobu?? Koliko moraš biti glup da to napraviš?? I ti navlačis ljudeSmeđa kosa, tijelo vrhunsko, cca 30 godina.Baš top model. I jako simpatična. 2 sata 500 eura. Samo takvu opciju ima.
Vidjet ćeš picku 2050g ak vani das lovuI das lovu vani na parkingu pa te tip salje u sobu?? Koliko moraš biti glup da to napraviš?? I ti navlačis ljude
Odmah covjeka napadate a izgleda niste sve s razumjevanjem citali.Isao na preporuku ,znaci siguran u tog covjeka sto mu prepurucio i objasnio postupak.Tako ja skuzioVidjet ćeš picku 2050g ak vani das lovubože budala
Čekaj ti bi tipu kojeg ne poznaješ dao vani 500eu i otišao u hotel na sevu??? Ajde razmisli još jednom o čemu pricasOdmah covjeka napadate a izgleda niste sve s razumjevanjem citali.Isao na preporuku ,znaci siguran u tog covjeka sto mu prepurucio i objasnio postupak.Tako ja skuzio
Budala te pravila konjino glupaNe. Takve cure sto posto same dolaze i ideju riskirat same s budalama ko što si ti. Šta ti misliš da one nemaju zaštitu. Lijepi pozdrav
Da,Ako mi tako kaze covjek u kog imam povjerenja.Mislim da je takva procedura.Čekaj ti bi tipu kojeg ne poznaješ dao vani 500eu i otišao u hotel na sevu??? Ajde razmisli još jednom o čemu pricas
Da i veli tip takva je procedura, pa koji kreten moraš biti da vani u mraku das tipu 500eu?Ovo moraš biti kreten da povjeruješ
To moraš imati iq sobne temperature al vjerujem da se mnogi uloveDa i veli tip takva je procedura, pa koji kreten moraš biti da vani u mraku das tipu 500eu?
Imas pravo, još uvjek ljudi šalju bonove i misle da će jebatiTo moraš imati iq sobne temperature al vjerujem da se mnogi ulove
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|