Pozz, jel ju znaš..Dali se zove sladzana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz, jel ju znaš..Dali se zove sladzana?
Mislim da je, znaš nešto više.?Dali se zove sladzana?
Probao sam ja, javila se i poslije ništa.Koja je sad ovo jbt?nisam taj oglas jos vidio...znaci trazi druzenje uzivo
Jel se viđaš još s njom, imaš neki kontakt.Jednu sam ja davno jebao a sad radi u KTC,mlada je onda bila,sad ima nekih 35god,smedja onak,al se voljela onda jebat uhhh
Da brazilke ne traže bonove ali ove domače traže ako je domači oglas i kontak preko wapa onda je prevaraMoji kojtakti sa brazilkama u Zagrebu su bili isto preko WhatsApp, ali nisu tražile bon. Nemoj sve peglati preko iste daske.
Makar su kondicije josmsuper! Cijela noc 1500kn...
Jel se saznalo kaj?A ona mala kaj radi na benz u V. Trgoviscu...bar je radila sad je ne vidim bas,a dobra je u p.m...zna mozda netko vise o njoj?
Imas kakve kontakte,mozemo zamjenitIma jedna mala drolja u KTC-u
I jedna malo starija u Kauflandu
jel stigo kome link?Zagorci, vidim da svi sheraju fotke na Telegramu pički s only fansa i videje koje im neke slale privatno... Mogli bi napravit Telegram grupu sa Zagorkama... Znamo da one nisu svetice... I one šalju momcima svoje uratke. Jeste li za to?
Nije stigaojel stigo kome link?
Pa nisam napravio. Nego sam pitao jesta li za to da napravimo grupu?Nije stigao
pa ajmo napravitPa nisam napravio. Nego sam pitao jesta li za to da napravimo grupu?
Pucaj..samo da nije fakePozz,
Znam jednu dobru iz Zagorja, Zabok...
Nije fake, sve šaljem..Pucaj..samo da nije fake
pozz..ako nije problem moze kontakt..hvala unaprijedNije fake, sve šaljem..
Može kontaktPozz,
Znam jednu dobru iz Zagorja, Zabok...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|