KRAPINSKO ZAGORSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Dal zna netko nesto o konobarici iz Bedekovcine kaj ju je ljubavnik ucjenjival snimkom sexa da ce pokazat muzu,bilo na int.prije cca 10g?

Dal zna netko nesto o konobarici iz Bedekovcine kaj ju je ljubavnik ucjenjival snimkom sexa da ce pokazat muzu,bilo na int.prije cca 10g?

Pozdrav, drugi tjedan posao me vodi u vaše krajeve, nažalos vidim da nema neke poude... jel netko možda "operira" i u susjedstvu? Ptuj? Maribor? neki dobar salon? unaprijed hvala...

Ako vec mislis do Maribora, bolje produzit jos 30-40km do Leibnitza i Graza.
nažalost 40+40 km mi je skoro sat i po više vremena, koji nemam...
zato i pitam za neki salon za masažu ili provjerenu curu da mogu dogovoriti termin i organizirati se.. doći, odraditi i vratiti se... ako može malo solidarnosti i pomoc... ide "kolegijska zahvala" :)

nažalost 40+40 km mi je skoro sat i po više vremena, koji nemam...
zato i pitam za neki salon za masažu ili provjerenu curu da mogu dogovoriti termin i organizirati se.. doći, odraditi i vratiti se... ako može malo solidarnosti i pomoc... ide "kolegijska zahvala" :)
To ne znam. Nisam iz tog kraja pa mi nije bas poznato. Ali od Maribora do Leibnitza ima 10-15min voznje, od granice 2-3 izlaz, izbor cura ok, lijepi i uredan bordel. To znam, bio nekoliko puta.

• Like
reagiranja: WTF

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh