Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako vec mislis do Maribora, bolje produzit jos 30-40km do Leibnitza i Graza.Pozdrav, drugi tjedan posao me vodi u vaše krajeve, nažalos vidim da nema neke poude... jel netko možda "operira" i u susjedstvu? Ptuj? Maribor? neki dobar salon? unaprijed hvala...
nažalost 40+40 km mi je skoro sat i po više vremena, koji nemam...Ako vec mislis do Maribora, bolje produzit jos 30-40km do Leibnitza i Graza.
To ne znam. Nisam iz tog kraja pa mi nije bas poznato. Ali od Maribora do Leibnitza ima 10-15min voznje, od granice 2-3 izlaz, izbor cura ok, lijepi i uredan bordel. To znam, bio nekoliko puta.nažalost 40+40 km mi je skoro sat i po više vremena, koji nemam...
zato i pitam za neki salon za masažu ili provjerenu curu da mogu dogovoriti termin i organizirati se.. doći, odraditi i vratiti se... ako može malo solidarnosti i pomoc... ide "kolegijska zahvala"![]()
Može li ime bordela ili lokacija da ne tražimTo ne znam. Nisam iz tog kraja pa mi nije bas poznato. Ali od Maribora do Leibnitza ima 10-15min voznje, od granice 2-3 izlaz, izbor cura ok, lijepi i uredan bordel. To znam, bio nekoliko puta.
Na google samo upises Laufhaus Leibnitz odmah nadeMože li ime bordela ili lokacija da ne tražim
Posalji sto mozes !Naravno
Za simboličnih 5 eura a-bon prodajem glaerije slika ili svaki video zasebno + Instagram profili od cura iz Zaboka i okolnih sela koga zanima nek se javi u inbox prva na redu je jedna crna Kristina![]()
Mozes sutra poslati , nemogu do bona danas , od kuda su Cure sve ?Za simboličnih 5 eura a-bon prodajem glaerije slika ili svaki video zasebno + Instagram profili od cura iz Zaboka i okolnih sela koga zanima nek se javi u inbox prva na redu je jedna crna Kristina![]()
Može kakva recenzija? ženske... cijene... usluge...Na google samo upises Laufhaus Leibnitz odmah nade
Melita, meni se predstavila kao MirelaA koja je to Mirela?
ajmo razmijenit brojevePozdrav, imam jednu iz krapine 48 god, jako dobro izgleda, ide za novac
Ako je netko voljan da razmjenimo za neku...
bok...volim starije...45+...imam neke iz Čakovca...razmijenimo?Može kontakt
javi se u inbox s kontaktomPozdrav, imam jednu iz krapine 48 god, jako dobro izgleda, ide za novac
Može i meni u inbox?Pozdrav, imam jednu iz krapine 48 god, jako dobro izgleda, ide za novac
Moze u inbox kontakt ako nije problemMože i meni u inbox?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|