Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji si ti bilmez daj napiši i sroči rečenicuDa ne šaljem po porukama neznam kako se zove kafic
samo znam da je odmah restoran preko ceste jer smo hasali tamo
Pričali mi odmah tamo domaci da je bila i jedna sto je otisla u svicarsku isto konobarica iz drugog mjesta ta da se isto davala redovno
Moze linkNapravljena je nova grupa na Telegram KZŽ tko želi ući nek se javi privatno
Zanima me...hvalaMoze link
Se moze saznat?
naravno da ima, zalosno je da mi iz zagreba moramo dolazit u vas kraj i jebat vam zeneZagorje ima sta?
Pa ja sam zagrepcanke rijesavao dosta, sad bi domacenaravno da ima, zalosno je da mi iz zagreba moramo dolazit u vas kraj i jebat vam zene
Daj pobliže. Mislim da ima hrpa AniSazno sam ime od ove u stubici...Ana..jeli zna neko više o njoj???
Znam juPozdrav. Je li itko pokušao nešto sa ovom nekoć fatalnom konobaricom https://www.24sata.hr/show/izresetao-jezikovu-juhu-ekipa-bjezala-kroz-prozor-restorana-387874
Nije više konobarica, no ipak i dalje pravi probleme gdje god se pojavi. Svi bi s njom, žene muževa s kojima radi se žale na nju... A opet, je li uistinu tako dobra? Kako do nje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|