KOPRIVNIČKO KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

šta sam ja krivo izjavio, nazvao, došao vidio ,pitao za cijenu , okrenuo se i otišao, sama je izjavila da dobiva po 500€ a kada sam je vidio onako više širu nago dužu i bezveznu facu, DALI SAM NAVEO NEŠTO KRIVO, ako jesa ispravi me.
Pa eto da se uključim...da...jače je građe...i nije 500 € jer to ne bi ni jednoj platio pa da neznam kako izgleda... a Sanela odradi itekako dobro...barsm je meni...pisao o tome...pušenje je bilo vrhunski...tako da ako nisi jebo nemoj ni komentirat...

šta sam ja krivo izjavio, nazvao, došao vidio ,pitao za cijenu , okrenuo se i otišao, sama je izjavila da dobiva po 500€ a kada sam je vidio onako više širu nago dužu i bezveznu facu, DALI SAM NAVEO NEŠTO KRIVO, ako jesa ispravi me.
Ajde kedira neseri,ako drugi neznaju tko si znam ja,kazes da je sanela debela,a kad si je jebavo kad je bila sa vama u trojci bila ti je dobra,sam sex sa Sanelom je sto puta bolji nego sa tvojom Senadaom,oces odd pusenja pa na dalje,a uostalom ima i ljepsi prostor nego tvoja šupa

Ajde kedira neseri,ako drugi neznaju tko si znam ja,kazes da je sanela debela,a kad si je jebavo kad je bila sa vama u trojci bila ti je dobra,sam sex sa Sanelom je sto puta bolji nego sa tvojom Senadaom,oces odd pusenja pa na dalje,a uostalom ima i ljepsi prostor nego tvoja šupa
momak nešto si ti gadno pobrkao, ja nikad nisam srxao sanelu, kada sam je vidio, okret

da mi nije tak daleko išo bi svaki tjedan , volim tak malo punije , super je
deda - deda, ajde objasni ovim bolesnicima ko sam ja, i da nemam nikakove veze sa trojkama i nekakovim šupama, več da jebem extra mlade i dobre komade, i objasni im da sam ti od tih dao i precizne kontakte i upute gdje doći, gdje parkirati , ali im nisam skinuo gačice pa si ostao suhog kurca., u moru komada.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh