Pa ta Laura je konobarica iz Koprivnice i u braku je ak se ne varam ili.Jer tko bio sa laurom halaček i lea loncar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ta Laura je konobarica iz Koprivnice i u braku je ak se ne varam ili.Jer tko bio sa laurom halaček i lea loncar
Koja to palvusa moze vise info. 53 godine vjerojatno top robaMoze nesto vise o toj 53 god u inbox?
Koliko ja vidim nema šanse da ona okolo šaraPa ta Laura je konobarica iz Koprivnice i u braku je ak se ne varam ili.
Da konobarica je i u braku je koliko i ja znam. Znam i kafanu di radi tj radilaPa ta Laura je konobarica iz Koprivnice i u braku je ak se ne varam ili.
Koja je ta daj broj ili nesto takvo. HvalaIma jedna zena,negdje izmedu Koprivnice i Ludbrega..Moze ju se u autu jebat.Mislim da je 50e cifra.
Ajd daj neki info koja je ta. Ja sam iz Kc. HvalaPozdrav, imam broj od jedne iz kc, 36 godina. Ako netko ima broj za razmjenu iz kc ili bj neka se javi.
Za koje pare ta ide. Ili kako vecPozdrav, imam broj od jedne iz kc, 36 godina. Ako netko ima broj za razmjenu iz kc ili bj neka se javi.
koja je to ova sanela sa badooIma ko za zamjenu djurdjevac za bjelovar
Garavusa 47gsa svojim prostorom 100 eura
Sanela jel dobra . Starija ili mladakoja je to ova sanela sa badoo
Imas kontaktStarija i realno ne vrijedi 100 e , eventualno u rasponu 50-70 e
Moze broj u inbox?A sve vrhunski jebači nema šta, razumijem te i ja bi to pisala da sam tak isfrustrirana jer imam malu čunu i svršim čim vidim picu,napad je najbolja obrana.Imate sreče da o vama niko ne piše a moglo bi se početi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|