noviovdje213
New member
Ajde da i tu probam
Tražim žensku osobu za povremene susrete
Tražim žensku osobu za povremene susrete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako jeLjubav je u zraku
Neka balavica neozbiljna. Probao ja prije dogovorit i kao sve moze i dok treba bit susret vise se ne javlja. Preko telefona se cereka s nekimnikaklarić broj 0917276499 da li ima ko iskustva ili je fejk dosta dugo se oglašava
bio ja kod te prije dvije godine, dogovorio sve ok, kada sam došao prvo se pola sata izgovarala da joj je zlo pa da povrača pa ovo pa ono i napokon se pojavila nakon desetog poziva, higijena 0 , zmazana , mrtvo puhalo , između nogu mali majmun. preporuka izbjegavatNeka balavica neozbiljna. Probao ja prije dogovorit i kao sve moze i dok treba bit susret vise se ne javlja. Preko telefona se cereka s nekim
Znaci ipak je aktivna. A odkud je tocno?bio ja kod te prije dvije godine, dogovorio sve ok, kada sam došao prvo se pola sata izgovarala da joj je zlo pa da povrača pa ovo pa ono i napokon se pojavila nakon desetog poziva, higijena 0 , zmazana , mrtvo puhalo , između nogu mali majmun. preporuka izbjegavat
SMS oglasnilkDi ste ju našli?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|