diskretan47
Member
Kakva su vam iskustva sa njima i mišljenje dali je istina da su lake i promiskuitetne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KojeMisljenja sam da imaju dobro dupe slucajno vidio dok cekam red
I ja isto plavusa imma salon u zapruđu ccca 50gNaravno. Ali imao sam iskustvo sa jednom frizerkom iz Zagreba brutalna drolja još i plava haha .
Misliš na onu crnu visoku? Svaki put mu se digne na nju..koje dobre ćube za pušenje..hod kao droljica..jel ona možda žena od vlasnika? Mislim da je Hercegovka..podsjeća me na Marinu DS..jebo bi ju kao paštašutu od njene svekrva...jel joj znaš ime?Meni je hot ona iz Mrvice na kajzerici. Garant vas je vecina jela tamo, znate o kome pričam. Treba je daleko od ljepotice ali ta neka sexipilnost ajme
E ta, ta. Nemam pojma.kako se zove. Imas na fb od mrvice par slika njenih. Neznam za muzaMisliš na onu crnu visoku? Svaki put mu se digne na nju..koje dobre ćube za pušenje..hod kao droljica..jel ona možda žena od vlasnika? Mislim da je Hercegovka..podsjeća me na Marinu DS..jebo bi ju kao paštašutu od njene svekrva...jel joj znaš ime?
daj linkove, instagram only? Jesi jebo kojuCaffe bar boem u svetoj klari vecinom se cure udaraju ima jedna dorotea sada radi visiks mrsava cice nema ali se oblaci polu gola nenosi grudnjak a udara se ko velika tamo je radila patricija sa OF isto se udara
Koja je ta??Meni je hot ona iz Mrvice na kajzerici. Garant vas je vecina jela tamo, znate o kome pričam. Treba je daleko od ljepotice ali ta neka sexipilnost ajme
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|