Krvnijevoda
New member
Radio sam sezonski na moru i uspio sam okrenuti par kolegica u tom razdoblju,kajem se što nisam više jer sam imao prilike.uglavnom znalo je biti dobro ,posao kao posao nista posebno ali nakon posla je uvijek bilo vruće, partiji,nocno kupanje itd.jedna od njih je bila Plavuša, bucka.bili smo cugali u jednom kafiću i ne znam kako ali u jednom momentu smo ona i ja bili u wc-u i nešto kao pričali i ja ju zazvalim i krenem ju dirati po pici i vidim ona sva sretna i ja joj velim da ću doći do njezine sobe kasnije da nitko ne vidi ,ona kaže ok.ostali smo u tom bircu još sat,dva i onda smo se razišli svi.dosao sam u svoju sobu i poslao joj poruku ,uzvratila je spremna sam ,čekam te .došao sam ,pokucao a ona je otvorila gola golcata.poljubio sam ju a ona je legla na krevet i rasirila noge. Popeo sam se na nju ,ljubio sam ju sve niže i niže i onda sam joj polizao pickicu .problem,nemam kondom ali kaže mi ona no sikiriki, možeš u mene .uff .stavio sam joj ga i sevio ju ko najveću kurvetinu a ona me malo malo ljubila i zabijala mi nokte u guzove sto mi je dalo do znanja da ju nabijem još jače i do kraja.ipak nisam svrsio u nju već po sisama i trbuhu .uzeo sam maramice da ju obrišem a ona je ležala presretna i htjela se još maziti neko vrijeme ali ja sam nakon sexa otišao.sutra dan smo išli na kavu sa društvom i nikome ni riječi