Pravijebac
Member
MeniA čuj, ako nisi zahtjevan za te novce meni je ok. Bio sam nekoliko puta. Doduše, zadnji put prije dvije godine cca
Ie ona top ovak
Preko slika al puno losih recenzija pa se dvoumim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MeniA čuj, ako nisi zahtjevan za te novce meni je ok. Bio sam nekoliko puta. Doduše, zadnji put prije dvije godine cca
Kao što sam napisao nisam bio odavno, ali po onom što pamtim ta tu cifru se isplati. Javi se sa dojmovima ako se odlučišMeni
Ie ona top ovak
Frende ,vjeruj mi ,ne zelis baciti novce. Ja se obicno ne obazirem na recenzije drugih ali ovo je dno dna i volio bih da sam poslusao ekipu s foruma. Kurva koja za sebe misli da je popila svu pamet svijeta. Kod svake dođem uredan i pristojan i nikad nisam imao s ni jednom curom problem. Dno dna ,gleda da ti uzme lovu i ne odradi nista ,ima tako odbojan arogantan stav cim uđes u stan ,cak bi rekao da pokusava zapoceti svađu nakon sto joj das lovu.Meni
Ie ona top ovak
Namjeravao sam i ja do nje i dopisivao i se sa njom al odustao sam jer recenzije su stvarno loše. Nijedna pozitivnaFrende ,vjeruj mi ,ne zelis baciti novce. Ja se obicno ne obazirem na recenzije drugih ali ovo je dno dna i volio bih da sam poslusao ekipu s foruma. Kurva koja za sebe misli da je popila svu pamet svijeta. Kod svake dođem uredan i pristojan i nikad nisam imao s ni jednom curom problem. Dno dna ,gleda da ti uzme lovu i ne odradi nista ,ima tako odbojan arogantan stav cim uđes u stan ,cak bi rekao da pokusava zapoceti svađu nakon sto joj das lovu.
Bahata, tupava i sto je najgore uvjerena da je pametna. Vjeruj mi ne treba ti njen filozovski pristup pregleda kurca.Namjeravao sam i ja do nje i dopisivao i se sa njom al odustao sam jer recenzije su stvarno loše. Nijedna pozitivna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|