Kim, (w.w. Ego), Jarušćica
Cao, Fotografije uvijek moje👆 mjere 163/65/4/33, privlačna, skidam kile 😅, prostor u najmu, zovete me uvijek ranije,…
Jeli se to ona malo zdebljala sudeći po prve dvi slike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha ma ženska izgleda top.Dobra je kim .jedino kaj filozofira...provjerava kak ti kurac izgleda dal' imas neke bolesti hahah
U faci nije nešto ali tijelo je zgodno,bar menižena je užas, puno bolje izgleda na slikama nego uživo a da ne govorim komunikacija
Jel to provjereno da je 60 keki?Al ajde barem je cijena ok. Mislim da je 60
Ne moze bit normalna kad je primila 80 kilometara kurcinaObicno ne pisem recenzije ali o ovoj hocu. Kako se obicno ne obazirem na recenzije sa foruma ,otisao sam kako bi kao i uvijek sam dozivio iskustvo sa nekom osobom. Dakle ,cura objavljuje u oglasu fotke od prije ,sad je deblja bar 10 kg. Sam oglas i ono sto je nadrobila u njemu mi je trebao biti znak da se radi o poremecenoj osobi koja nije spremna odraditi posao za koji ocekuje lovu. Od samog ulaska u prostor pocela je filozofirati i pricati razne pizdarije. Inace sam pristojan i uredan lik te se ne cijenkam za uslugu ali ocekujem ono sto se dogovorimo. Na kraju njenog monologa krenuli smo na posao gdje sve odrađuje mehanicki ,bez imalo volje i truda. Kad sam joj prigovorio da to nije pusenje vec drkanje sa stavljanjem samo glavica u usta pocela je histerizirati i tjerati me van. Kazem joj da je tek pocela i da samo dogovorili pola sata ,na sto ce ona meni da ona procjenjuje kad je vrijeme isteklo po svojoj slobodnoj procjeni te da sam je vidio golu i da budem sretan sto mi je dopustila da sam jos u prostoru. Uglavnom to je pocelo nakon svega par minuta pusenja. Jednostavno se obukla i nije zeljela vise nista odraditi. Kako nisam lik koji je nasilan i kojem trebaju nevolje s idiotima ,nakon krace prepirke obukao sam se i otisao. Uzaludno bacen novac. Od kad koristim ovakve usluge ovako nesto nisam dozivio nikad ,a to je oko 15 godina. Zakljucak ,zaobilaziti u sirokom luku.
Malo si rekao... Fali jedna 0.Ne moze bit normalna kad je primila 80 kilometara kurcina
Hvala na detaljima, zaobilazimObicno ne pisem recenzije ali o ovoj hocu. Kako se obicno ne obazirem na recenzije sa foruma ,otisao sam kako bi kao i uvijek sam dozivio iskustvo sa nekom osobom. Dakle ,cura objavljuje u oglasu fotke od prije ,sad je deblja bar 10 kg. Sam oglas i ono sto je nadrobila u njemu mi je trebao biti znak da se radi o poremecenoj osobi koja nije spremna odraditi posao za koji ocekuje lovu. Od samog ulaska u prostor pocela je filozofirati i pricati razne pizdarije. Inace sam pristojan i uredan lik te se ne cijenkam za uslugu ali ocekujem ono sto se dogovorimo. Na kraju njenog monologa krenuli smo na posao gdje sve odrađuje mehanicki ,bez imalo volje i truda. Kad sam joj prigovorio da to nije pusenje vec drkanje sa stavljanjem samo glavica u usta pocela je histerizirati i tjerati me van. Kazem joj da je tek pocela i da samo dogovorili pola sata ,na sto ce ona meni da ona procjenjuje kad je vrijeme isteklo po svojoj slobodnoj procjeni te da sam je vidio golu i da budem sretan sto mi je dopustila da sam jos u prostoru. Uglavnom to je pocelo nakon svega par minuta pusenja. Jednostavno se obukla i nije zeljela vise nista odraditi. Kako nisam lik koji je nasilan i kojem trebaju nevolje s idiotima ,nakon krace prepirke obukao sam se i otisao. Uzaludno bacen novac. Od kad koristim ovakve usluge ovako nesto nisam dozivio nikad ,a to je oko 15 godina. Zakljucak ,zaobilaziti u sirokom luku.
Apsolutno potpisujem uzas zivi!Obicno ne pisem recenzije ali o ovoj hocu. Kako se obicno ne obazirem na recenzije sa foruma ,otisao sam kako bi kao i uvijek sam dozivio iskustvo sa nekom osobom. Dakle ,cura objavljuje u oglasu fotke od prije ,sad je deblja bar 10 kg. Sam oglas i ono sto je nadrobila u njemu mi je trebao biti znak da se radi o poremecenoj osobi koja nije spremna odraditi posao za koji ocekuje lovu. Od samog ulaska u prostor pocela je filozofirati i pricati razne pizdarije. Inace sam pristojan i uredan lik te se ne cijenkam za uslugu ali ocekujem ono sto se dogovorimo. Na kraju njenog monologa krenuli smo na posao gdje sve odrađuje mehanicki ,bez imalo volje i truda. Kad sam joj prigovorio da to nije pusenje vec drkanje sa stavljanjem samo glavica u usta pocela je histerizirati i tjerati me van. Kazem joj da je tek pocela i da samo dogovorili pola sata ,na sto ce ona meni da ona procjenjuje kad je vrijeme isteklo po svojoj slobodnoj procjeni te da sam je vidio golu i da budem sretan sto mi je dopustila da sam jos u prostoru. Uglavnom to je pocelo nakon svega par minuta pusenja. Jednostavno se obukla i nije zeljela vise nista odraditi. Kako nisam lik koji je nasilan i kojem trebaju nevolje s idiotima ,nakon krace prepirke obukao sam se i otisao. Uzaludno bacen novac. Od kad koristim ovakve usluge ovako nesto nisam dozivio nikad ,a to je oko 15 godina. Zakljucak ,zaobilaziti u sirokom luku.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|