Obicno ne pisem recenzije ali o ovoj hocu. Kako se obicno ne obazirem na recenzije sa foruma ,otisao sam kako bi kao i uvijek sam dozivio iskustvo sa nekom osobom. Dakle ,cura objavljuje u oglasu fotke od prije ,sad je deblja bar 10 kg. Sam oglas i ono sto je nadrobila u njemu mi je trebao biti znak da se radi o poremecenoj osobi koja nije spremna odraditi posao za koji ocekuje lovu. Od samog ulaska u prostor pocela je filozofirati i pricati razne pizdarije. Inace sam pristojan i uredan lik te se ne cijenkam za uslugu ali ocekujem ono sto se dogovorimo. Na kraju njenog monologa krenuli smo na posao gdje sve odrađuje mehanicki ,bez imalo volje i truda. Kad sam joj prigovorio da to nije pusenje vec drkanje sa stavljanjem samo glavica u usta pocela je histerizirati i tjerati me van. Kazem joj da je tek pocela i da samo dogovorili pola sata ,na sto ce ona meni da ona procjenjuje kad je vrijeme isteklo po svojoj slobodnoj procjeni te da sam je vidio golu i da budem sretan sto mi je dopustila da sam jos u prostoru. Uglavnom to je pocelo nakon svega par minuta pusenja. Jednostavno se obukla i nije zeljela vise nista odraditi. Kako nisam lik koji je nasilan i kojem trebaju nevolje s idiotima ,nakon krace prepirke obukao sam se i otisao. Uzaludno bacen novac. Od kad koristim ovakve usluge ovako nesto nisam dozivio nikad ,a to je oko 15 godina. Zakljucak ,zaobilaziti u sirokom luku.