Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ponekadnovi zagreb, ponekad dubrava. ali mislim da je sad u NZ.Gdje je crna pantera
Moguče je i to...Što se događa sa Kim, ribom de luxe? Pao joj promet zbog žestokih kritika na forumu, barem tako piše u njenom oglasu. Jel bio tko u zadnje vrijeme, možda je cura odlučila postati de luxe. Treba reći i da su čak i Rambo i Rocky loše počeli, posebno Rocky. U prvom filmu je žestoko izudaran, ali kada je krenuo u akciju snimio je bezbroj nastavaka kroz pet desetljeća i postao legenda. Možda Kim kao i Rocky traži drugu jebačku šansu kroz koju će postati jebačka legenda, barem u razini Crne Panterke.
Kim 🌬️: Savica dok ne nadem drugi prostor
Ovo sam ja 👆💶163/65/rađena4/33, atraktivna, trenirano skladno tijelo i lice. Morate me zvat ne pisem poruke.ne…www.oglasnik.hr
koliko europskih za to? s obzirom što je pisalo o njoj i sve, malo puno traži s time da nema samo oral i ne može se svršiti na lice i u usta... rađe bih otišao onda nekoj drugoj kao Kiari / Eleni za taj iznos, još da istovar u usta i ljubi se i mlađa je i 5x zgodnijaPrije par dana sa bio kod nje, usluga prosjecna, stan smrdi ona po opijatima, ali jbg, valja isprazniti jaja.
rađe ti to zaobiđi amigo, sve je već ovdje napisano pa se neću ponavljati osim što moram reći da je meni osobno najgori oral ikad bio s njom. to što sve smrdi po cigarama i što priča a i tipka nebuloze to još nekako mogu pregrmit ali usluga je bzvz generalnokoliko europskih za to? s obzirom što je pisalo o njoj i sve, malo puno traži s time da nema samo oral i ne može se svršiti na lice i u usta... rađe bih otišao onda nekoj drugoj kao Kiari / Eleni za taj iznos, još da istovar u usta i ljubi se i mlađa je i 5x zgodnija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|