Netko je napisao da joj je pica dosta široka, je li
Vjeverica daDobro, ta iz HS-a... mala, sitna, crna... da nije to mala "Vjeverica"? Ja onako u krugu firme samo za nju čujem i znam da bi mogla bit u tom biznisu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netko je napisao da joj je pica dosta široka, je li
Vjeverica daDobro, ta iz HS-a... mala, sitna, crna... da nije to mala "Vjeverica"? Ja onako u krugu firme samo za nju čujem i znam da bi mogla bit u tom biznisu...
Valjda je ta. Imaš neki info, kontakt?U kuplenskom,posle vojnica? Mrsava
Nemam. Kod nje sam bil pred 10 godina. Mislim da se shin zvalaValjda je ta. Imaš neki info, kontakt?
Može i meni kont.broj ako nije problemTo je ta. Shin. Ako ima itko broj, molim u PP.
Ja bil kod cristal,kaj fali njoj?Gledam ovu ponudu ege u klc i nemogu vjerovat…. Koji verovi dolaze da neznas dal ju jebat il odstrelit …. Pa sta je to s kurvama jel moguce da su muski toliko ocajni da to placaju
Isplati se ic kod nje?Ja bil kod cristal,kaj fali njoj?
Kolko trazila druzenje?Isplati se ic kod nje?
Meni je bila dobra.Kolko trazila druzenje?
Meni je bila dobra.
150Kolko trazila druzenje?
Prema onoj sa male svarce k9ja 100 trazi a nit ima prostor nit je ona kak se spada ova je avion.Kolko trazila druzenje?
Ok, a di ima ova prostor? I kaj sve dela za 150€Prema onoj sa male svarce k9ja 100 trazi a nit ima prostor nit je ona kak se spada ova je avion.
U vrazovoj na baniji. KompletOk, a di ima ova prostor? I kaj sve dela za 150€
Poslao sam joj poruku ali mi ne odgovaraU vrazovoj na baniji. Komplet
A mozda vise nije tu,neznam. Ja sam 22.7.bilPoslao sam joj poruku ali mi ne odgovara
Bil kod cristal ,meni dobraVidim na EGE ima svašta za klc, bio tko?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|