Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daOna u klc?
Hehe nisu prošleI otišle Brazilke, Kolumbijke... ili što su već... iz Karlovca... Ona crvenokosa sa jo jednom je bila u mom kvartu u apartmanu sad zadnjih 7 dana. Dobra picoka... nemaš ti tu kaj...
Posjetio ju jučer. Dobra mala. Isplati se. Ako hoćeš vrhunsku uslugu onda u Andiamo u Villach
Jeste za da organiziramo road tripAko hoćeš vrhunsku uslugu onda u Andiamo u Villach
Hehe hvala na ponudi,bilo bi dosta za ovu godinu posjeta klubu, majstore pare tamo gore ko slamaJeste za da organiziramo road trip
100€ za sta?? Cuga je pristojne cijene, nije pretjerano ali moras računat na cijenu ulaza od 70€A vjerujem, teško je za odoljet svemu
Jel cuga skupa ili se može tipa na na 4-5, 100e dovoljno?
A jel se može povest ženu ili curu???Hehe pa nisam ja putnička agencija, koji su moji benefiti od toga? Salim se, uglavno do tamo imas nekih cca 280-300km max, slovenska vinjeta cca16€ mislim najmanja, austrijska vinjeta 10€ i karavanke 8€,upad ti je u klub 70€ i imas dva pića gratis, piva, gemits, sok. Klub ima otvoreni vanjski bazen, unutarnji jakuzi, mali restorančić sa švedskim stolom, sam se služiš i veliko dvorište sa ležaljkama, e sada cure su 70 € pola sata bez nekih ekstra usluga, a sa njima je svašta moguće dogovorit a o tome ovisi i krajnja cijena, hoćeš jednu, dvije, tri. Ako ste ekipa hoćete u vip sobu i sadomazo sobu.Ma joj sve je moguće. A cure su rakete, tamo jedino nisam vidio neku a da je nebi jebo. I plaćanje je nakon uzitka direktno njoj na ruke ili peglaš karticu na recepciji i onda klub uzima neku sitnu proviziju, a ako planoras ić moja preporuka je u tjednu, najmanja guzva ili svega par ljudi unutra, cure su raspoložene za razgovor zajebanciju biras koju hoćeš i nisu napadne da to mora bit odmah sada, i one vole van sjest zapalit, pričat, zajebavat se a usput malo prepipaš njih, one tebe i sta da ti kažem da se ženim drugi put tamo bi organizirao momačku
Ma može a nazad putuješ samA jel se može povest ženu ili curu???
A morti bi jadna nebila zaradila neke dobre penezeMa može a nazad putuješ sam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|