ev dogovorio sam. javim za par dana jel valja i kako je bilo.
Koja je tarifa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ev dogovorio sam. javim za par dana jel valja i kako je bilo.
Obavezno napisi! Ja kontam u cet do Karlovca pa ću je zvat bas da vidimev dogovorio sam. javim za par dana jel valja i kako je bilo.
Čekamoev dogovorio sam. javim za par dana jel valja i kako je bilo.
Kak si je dobio? Poruka ili poziv? Zvao danas 3 puta ne javlja se, sva tri puta kao zauzetoev dogovorio sam. javim za par dana jel valja i kako je bilo.
maloprije sam se čuo s njom..traži tristo kuna...vrijedi li to?Kolko trazi reces da ces dat. Posle kad dođe das kolko oces. Moze trazit preko telefona 100 eura ili vise. Ogranicena je i nerazumi se u novce
maloprije sam se čuo s njom..traži tristo kuna...vrijedi li to?
Dela ona u hs
u pm sad me je vec strah sta pisete uskoro cu saznat pa cete cutČekamo emeralda da se javi... Ako je preživio
Meni se neide u zg onda mi dobra ona za ponekad. 300 kn joj nisam jos nijedanput dal. 100-150 dobi od meneu pm sad me je vec strah sta pisete uskoro cu saznat pa cete cut
Kad si dogovorio?u pm sad me je vec strah sta pisete uskoro cu saznat pa cete cut
za subotu. nevjerujem da nema cura po klc. nije bas tako mal grad i da nijedna nije zainteresirana samo se nezna bas.Kad si dogovorio?
Hehe,rekal sam vam da je ogranicena,nisam til napisat malo retardirana. Jedno dijete je sa njom a drugo je negdje drzava zbrinila.Majku ti jebem, znaci neću govorit jel vrijedi ili ne, nekom vrijedi nekom ne tih para, 37g, rodila ziher 2 puta. Sise kec max dvojka obješene, 50tak kila, jedno metar i po visine, čudna je definitivno u glavi, ja inače volim kad ženska perverzije priča dok je jebem, ali ova bolje da šuti.. pitala me 20 puta u 20 min jesam svršio, puši ga jedva do pola dalje ne ide, pizda dlakava kao i ostatak tijela, došla buraz u kroksicama daj nemoj me jebat... ja bi rekao bolje dodat koju stoju i otic na nekaj kaj liči na nešto...
Sunce ti poljubim kaj mi nisi na privatnoj poruci odgovorio prije a dobro idemo dalje kaj sadHehe,rekal sam vam da je ogranicena,nisam til napisat malo retardirana. Jedno dijete je sa njom a drugo je negdje drzava zbrinila.
WTF? ne hvala ni da ona placa meni onda. treba se raspitat pa nes nac u klc za nedaj boze situacije kad bi tjeo jebat a neda ti se ic daleko.Majku ti jebem, znaci neću govorit jel vrijedi ili ne, nekom vrijedi nekom ne tih para, 37g, rodila ziher 2 puta. Sise kec max dvojka obješene, 50tak kila, jedno metar i po visine, čudna je definitivno u glavi, ja inače volim kad ženska perverzije priča dok je jebem, ali ova bolje da šuti.. pitala me 20 puta u 20 min jesam svršio, puši ga jedva do pola dalje ne ide, pizda dlakava kao i ostatak tijela, došla buraz u kroksicama daj nemoj me jebat... ja bi rekao bolje dodat koju stoju i otic na nekaj kaj liči na nešto...
Majku ti jebem, znaci neću govorit jel vrijedi ili ne, nekom vrijedi nekom ne tih para, 37g, rodila ziher 2 puta. Sise kec max dvojka obješene, 50tak kila, jedno metar i po visine, čudna je definitivno u glavi, ja inače volim kad ženska perverzije priča dok je jebem, ali ova bolje da šuti.. pitala me 20 puta u 20 min jesam svršio, puši ga jedva do pola dalje ne ide, pizda dlakava kao i ostatak tijela, došla buraz u kroksicama daj nemoj me jebat... ja bi rekao bolje dodat koju stoju i otic na nekaj kaj liči na nešto...
Majku ti jebem, znaci neću govorit jel vrijedi ili ne, nekom vrijedi nekom ne tih para, 37g, rodila ziher 2 puta. Sise kec max dvojka obješene, 50tak kila, jedno metar i po visine, čudna je definitivno u glavi, ja inače volim kad ženska perverzije priča dok je jebem, ali ova bolje da šuti.. pitala me 20 puta u 20 min jesam svršio, puši ga jedva do pola dalje ne ide, pizda dlakava kao i ostatak tijela, došla buraz u kroksicama daj nemoj me jebat... ja bi rekao bolje dodat koju stoju i otic na nekaj kaj liči na nešto...
a zasto joj ne bi dao ako se tako dogovorio? vidoi je kako izgleda, mogao se okrenuti. nisu mu smetale krokcice dok ju je jebao. nije mu smetalo sto je retardirana. pa onda mu nije smjelo smetati ni platiti sto je dogovorio. ili je on retardiran?Nisi joj valjda dao 3 stoje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|