Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A treba mulce pustit da kupe bon. Pročitali su forum od 1. do zadnje stranice svi su im rekli da če popušit ako kupe bon i oni bi i dalje kupili. Dečki samo navalite. One kaj traže bon poslje akcije te su naj poštenije. Glupača sa švarče traži lovu prije ali joj barem daš na ruke a dalje kolko si sposobanNew member ovo ono RRR nebi se cudio da si ti ta Lara , pun vas je qurac debila tu po forumu koji uvaljuju fore s tim bonovima...
Pozdrav,0919422897, ali stvarno kazem ispod prosjeka neke normale..i to debelo..pa kako hoces haha i ja sam morao viditi
Ma nekih 40god bi rekao otprilike, ma nikakva preskoci to kolega stvarno bzvPozdrav,
Ta sa Švarče je mlada ili starija ženska?
Ma pitam jer sam mislio da se radi o istoj koju sam trošio prije godinu dvije ali nije. Ova je starija koka, do duše ne radi viši koliko znam. Vjerujem da ju znate bila je spomenuta na forumu ranije.Ma nekih 40god bi rekao otprilike, ma nikakva preskoci to kolega stvarno bzv
Koliko naplaćuje tu tihu uslugu?A neuredna je,neobrijana, ja dodem po nju ispred zgrade ona kaze ocemo tu iza zgrade iza nekog grma tipa 200m od mjesta gdje zivi, ja reko ne idemo đir pa gore do gornje svarce... Jedino dobro sta sve posluša..inace je staticna koda lutku jebeš, nema glasova ništa ništa muk..hehe i stalno pozuruje, valjda jedva ceka da svrsim.. onda dan poslje me zove , pa treci dan poslje opet oce lovu jbg..blokiro sam ju mislim si nisi ti lutko ni za jednom kamoli dvaput...
Aha, vidim na stranici prije 300 kn.Koliko naplaćuje tu tihu uslugu?
Trazit ce ona 600 al posle pristane i za 300 i manje. Al bolje ne imat posla sa njomKoliko naplaćuje tu tihu uslugu?
Ja sam dao 300 , nije se bunilaKoliko naplaćuje tu tihu uslugu?
Imas na svarci,normalna kad bolje nemaJel ima tko preporuku za neku "normalnu" u Karlovcu uz plaćanje da podijeli,može mi u privatnu poruku ostavit broj i osnovne informacije,hvala.
Osim te ako je netko voljan podijelit.Imas na svarci,normalna kad bolje nema
I jesi bio na kraju?Meni rekla da joj placam poslje odnosa
nadi ju na fejsu.anita bokulicImal sam broj al vise nemam. Dela u birtiji kod pamucne u garfieldu. Bar se tako prije zvalo. Mislim da je i sad tako.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|