Ma znao sam da će ti se to dogoditi. Sigurno si fulao boju majice, trebao si crvenu obući. Gle sorry ali boja majice je bitnaJa sam cekao tamo do pola 11 i nitko mi nije prisao. Jučer sam vidio neku milf da stoji i rekao dobro jutro i samo je ošla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znao sam da će ti se to dogoditi. Sigurno si fulao boju majice, trebao si crvenu obući. Gle sorry ali boja majice je bitnaJa sam cekao tamo do pola 11 i nitko mi nije prisao. Jučer sam vidio neku milf da stoji i rekao dobro jutro i samo je ošla.
Ima jedna birtija u Vojniću, kako je dobra mala radila, mi smo sa motorima dolazili i ispred terase parkirali. Mala je bila cijepljena očito protiv svih mogućih uleta. Ja sam prvo gledao njene reakcije, slušao od drugih njihova iskustva. Na kraju sam vjerojatno vjerojatno imao ulet stoljeća i spiku koje se ne bi posramio ni glavni glumac u filmu "Hitch" i na kraju ništa. Barem sam ja tako mislio. Zove ona mene van za 3 mjeseca a u međuvremenu sam završio s nekom top malom i rekao da ne mogu. Gotova prica, mala se udala. Krivo mi je ali mi je Vojnić ostao u lijepo sjećanju. Lijepe cure sam tamo znao viđati.Pozdrav ekipa da li ima neka podrucje topusko maljevac glina
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|