Loveshemale
Member
Što nudiš da investiram. Zanima me, ako je dobro i češće.Bobo, imas ti pare?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što nudiš da investiram. Zanima me, ako je dobro i češće.Bobo, imas ti pare?
Iskreno, ne znam. Povremeno joj pišem da se nešto dogovorimo te vidimo ali nikada neki konkretan odgovor. Možda joj nešto kod mene nije sjelo, ali ako se nikome ne javlja tada se otvara mnogo pitanja. Prema nick name je upravo ono što tražim.bok,mene zanima da li je sisata i guzata stvarna i da li se druzi?
Nema kurac koliko ja znamIskreno, ne znam. Povremeno joj pišem da se nešto dogovorimo te vidimo ali nikada neki konkretan odgovor. Možda joj nešto kod mene nije sjelo, ali ako se nikome ne javlja tada se otvara mnogo pitanja. Prema nick name je upravo ono što tražim.
Da ima pare ne bi ga tako
Također masturbiram 5 puta dnevno kod kuće ponekad i nekoliko putaCim drka 5 x dnevno sumnjivo mi
I jaIskreno uz redoviti sex znam ga i po par puta izdrkat na dan,obavezno ako nema sexa ujutro i prije spavanj
Sisata i guzata javi se meni na meil....ivan.hecimovic29@gmail.comMaserkasplit vidi sarmeraaa
Manjak zelje ili tipa slabiji osjeti pri penetraciji.Kak to mislis od previse problema kod odnosa od drkice?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|