Kako jebat u 2024/2025.

Mislim da se morate pomiriti da sa 40 vise niste za ni za jebati, kamoli da ste zanimljivi nekoj od 20. Kao musterija da, sta ce mi cikica neki,imam trenutno mladjega od sebe koji je uz sve i apsolutno otvorenog uma sto mi je najprivlačnije..ali svoju komociju ne dam..
Zasto se nikada niste stavili u poziciju sto vi nudite zeni i zasto bi neka zena pozeljela biti s vama, tu cete naci odgovore . Mislim da je svakoj ženi bolje samoj (iako zena nikada ne mora biti sama ako ne zeli) nego sa bilo kim sa ove stranice
Bozica mudrosti 😏

Bozica "klinac mi je nekaj rekao sam dobije picke". Bakutarenu, daj se spusti na zemlju i prestani se sramotit, vec ti je picka pocela patit od gravitacije.

U 2025 jebat možeš isto kao i u 1999. Samo je internet malo olakšao stvari. Ja nikad nisam platio za seks u životu. Ako plaćam ne pali me. Ne plaćam ni prijateljima da se druže samnom niti obitelji da me voli. Dakle ili Tinder i slična sranja ili uživo princip je isti. Zakon velikih brojeva. Tinder odradiš ama baš uvijek sve u desno i imati par normalnih slika. Uopće ne gledaš nego radiš selekciju tek kada tebe netko lajka. Servisa poput tindera ima par desetaka. Svaki dan za to treba otprilike 15min. Nećeš jebat baš svaki dan, ali otprilike jednom tjedno do jednom u dva tjedna je moguće za nekoga tko na nešto liči i zna razgovarati. U živo je još lakše, ali treba imati želudac. Doslovno ideš od žene do žene i uletavaš. Može biti u klubu u večernjem izlasku, čak na cesti. Uvijek će neka žena to smatrati zanimljivim. Naravno pobrat ćeš hrpu odjeba od kojih neki mogu biti i grubi, ali vrijedi jer kad naleti spremna i voljna često karanje bude već negdje na javnom mjestu. I često je takva luda nimfomanka spremna na svakakve perverzije. E sad problem je što seks sa ama baš svakom ženom dosadi nakon par puta i onda treba dalje tražiti nove luđakinje. A ove fore s plaćanjem zaboravite. Time se samo degradirate i svrstavate u još jednog u nizu. Ženama se ne plaća i ne časti ih se jer su na to navikle od malena. Eventualno platit piće na nekakvom prvom spoju da se vidi da nisi škrta sirovina. A veze tu nema pravila. Ljudi se nakače na slučajnosti. Kod veze je seks zadnja stvar na koju treba gledati kod žena. Prvo treba tražiti neku koja je zanimljiva i kojoj je domet više od kurvanja, šminkanja i društvenih mreža. Također joj društveni život mora biti zanimljiviji od odlaska u kafić ili restoran. Uostalom seksualno će biti zabavno najviše par mjeseci nakon toga tu ženu treba gledati svaki dan i živjeti s njom tako da je najbolje naći ženskog frenda. Po mogućnosti biseksualnih sklonosti. Dakle na zapad po dekadentne zapadnjakinje po vezu, a ispred crkve, na plac, u tramvaj na uletavanje ženskama za jednokratno karanje. Ako bude sreće možda i ta bude normalna pa ne moraš na zapad.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh