Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za jarun ne znam je li aktivna,jer nisam iz Zagreba,samo znam kad se idem kupati na nudisticku,onda seljačine prođu kraj mene i stanu 2m od mene kao diraju se i onda izgubim volju za takve plaže,isto kao da nikad nisu vidjele sise i guzice.Pozdrav trazim neke info i vidim da ih bas i nema ovjde pa sam se odlucio pokreniti ovaj razgovor kao zasebnu temu. Jarun nudisticka plaza dali je aktivna, kakve ekipa se skuplja (ako se skuplja) i dali ima parova, dama i sl, te dali ima akcije.
Nadam se ugodnoj raspravi![]()
Mislis na Jarunu ili generalno na nudističkoj?Za jarun ne znam je li aktivna,jer nisam iz Zagreba,samo znam kad se idem kupati na nudisticku,onda seljačine prođu kraj mene i stanu 2m od mene kao diraju se i onda izgubim volju za takve plaže,isto kao da nikad nisu vidjele sise i guzice.
Mislim generalno,iz Splita sam,pa se na Split odnosi,a vjerujem da je i kod drugih plaza takoMislis na Jarunu ili generalno na nudističkoj?
GeneralnoMislim generalno,iz Splita sam,pa se na Split odnosi,a vjerujem da je i kod drugih plaza tako
Mozda i nisu. Tad im je prilika.Za jarun ne znam je li aktivna,jer nisam iz Zagreba,samo znam kad se idem kupati na nudisticku,onda seljačine prođu kraj mene i stanu 2m od mene kao diraju se i onda izgubim volju za takve plaže,isto kao da nikad nisu vidjele sise i guzice.
Od skate parka setnjom 5 minuta.Nisam znao da Jarun ima tako nešto.
Od skate parka setnjom 5 minuta.
Ima pajdo i na jarunu ograđeno je ali bolje da nema 99 posto pederi tamoDe baci SS s Mapsa.
Dvije godine sam prek Jaruna išao na posao i prvi put čujem za nudističku plažu u Zgu![]()
Pa jebote ti će nas pederi uništiti.Ima pajdo i na jarunu ograđeno je ali bolje da nema 99 posto pederi tamo
Zbog cega?Ne bi ja tamo išao.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |