Duže vrijeme pratim forum i nađe se ovdje za svakog ponešto. E sad, osobno nisam, a ni ne privlači me korištenje usluga dama za novac (nije da si ne mogu priustiti), a prvenstveno iz razloga što tko zna tko je već "tamo" bio i što bi se tu sve moglo pokupiti. S druge strane, vidim da su u tom smislu i česta negativna iskustva iz ovih ili onih razloga, dgogovor, bonašice, druga osoba od one koja je u oglasu itd., tako da je to dodatan razlog protiv. Isto tako vidim da forum prati i dosta pripadnica nježnijeg spola koje, bar koliko mi se čini, nisu u tom zanatu, a bile bi zainteresirane za neke putene užitke samo ne pronalaze ono što bi htjele. Oglasnici se pak prečesto koriste za neke pokušaje izmusti koji euro ili sexy fotku tako da i u tom smislu nije bajna situacija. Zašto onda ne bismo pokušali ovdje kroz neki inicijalni kontakt, a dalje će se vidjeti, jer vidim da, kao i ja, puno vas ovdje ima svoje obiteljske kombinacije pa nema niti vremena za neka beskrajna dopisivanja, uvjeravanja, kombiniranja niti bi željelo ugroziti situaciju doma. Moji razlozi uopće gledanja ovog foruma su čisto vezani uz nepodudaranje moje i gospođine želje/volje za seksom, dok s druge strane apsolutno sve štima, posao, obitelj, kuća... e sad možda ima i ovdje djevojaka, gospođa, isto nezadovoljnih tim aspektom, a ne bi żeljele ugroziti to nešto što imaju (solerice isto dobrodošle da se ne bi krivo shvatilo..), ali bi bile zainteresirane za neke diskretne kombinacije. Mislim da bi ovako krenuli s podosta jasnih pozicija pa bi i sve dalje možda bilo lakše i jednostavije. Eto čisto neki prijedlog na sveopce zadovoljstvo.;-)