ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je bio tko kod ove? Je li stvarno ona?

Bio kod nje prije i to je ta zenska. To je drugi put da sam je posjetio. Bila je tu u 10/11 mj. I zenska je top.
Bio sam vec napisao recenziju negdje tu na forumu zadnji put.

neki bon, benzinska haha to mi odgovorila, ja to ne volim nikako...ne.kuzim te bonove
Ne kužiš bonove???
Ma oni su ti super,znaš???
Eto ima nekih cura kojima su ti bonovi draži od pravih novaca i zato su povoljnije...
Izgledaju sumnjivo al zato su isplativije...
Što veći bon,iznos im kupiš to ćeš bit zadovoljniji...tako da samo navali😉
Javi kako si se proveo

Nemoj kupovati bonove ne budi budala… samo Cash na ruke uglavnom ima u Puli top ponuda ova mila idite dok je u Puli starija je ženska kaže 35 reko bi vise uglavnom riba je bomba puši ga odlično dugo nisam dobio takav blowjob iskreno cura se stvarno trudi na max da ti uzadovolji .. još kratko je u Puli iskoristite priliku
Bio kod nje prije i to je ta zenska. To je drugi put da sam je posjetio. Bila je tu u 10/11 mj. I zenska je top.
Bio sam vec napisao recenziju negdje tu na forumu zadnji put.

Pozdrav momci, pitanje jel ima sta u Umagu, dal je ikad uopce bilo pratim al nista mi ne izbacuje da ima jbg, nedavno sam doselio pa ako neko zna mozda da pripomogne

Pozdrav momci, pitanje jel ima sta u Umagu, dal je ikad uopce bilo pratim al nista mi ne izbacuje da ima jbg, nedavno sam doselio pa ako neko zna mozda da pripomogne
Umag kao umag nema ništa.ege mislim da su lažnjaci.treba čitat forum i eto potrudit se malo pa saznat...dosta toga piše,pogotovo u mojim postovima,gdje,šta kako,koliko

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh