ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Taj oglas i broj je na ovoj stranici pa pitam dali je netko vec vidio to javio se ili probao nesto

Ja sam kontaktirao sa tim brojem (Ivana). Nista nismo dogovorili jer uopce nije bila tu nego negdje u unutrasnjosti HR. I na moje pitanje zasto se uopce reklamira kod nas dobio sam odgovor nakon 3 tjedna da je ponekad tu. Dakle ne trosite vrijeme bez veze.

Meni na slikama djeluje seksipilno, steta . Znao sam da je malo jaca, ali da ima 90 kila to je puno cak i ako je visoka, ovo za salo, zube, sise I lice nisam znao. Ocito ne propustam bog zna doduse ionako nema plan doci u Zagreb. Nazalost jako malo Cehinja ima u Hrvatskoj a I to je sve lose, a znam da tamo ima puno jako lijepih zena. Nista morati cu I dalje samo na latine koje po izgledu bar dosad na koje sam naletio najdalje dolaze do ocjene 8 od 10 po izgledu.
Bas cudno toliko lazi o Mallory

Danas sam bio kod Nicole, malo me razočarala. Bio kod nje prije godinu-dvije i sve je bilo ok. Danas kad sam došao začudila se kad sam ju pitao da se malo osvježim dole (tuširao sam se bio doma) ali čisto onako. Kad sam ju dirao za kosu imao sam osjećaj da duže vrijeme nije oprala kosu, čak je malo smrdila dole, tako da sam sve na brzinu odradio, tuširao se i otišao. Vjerovatno imala je neku upalu ili neke gljivice, to zna zasmrditi ako se ne liječi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh