Debelokožac24
Member
Kako se zove salonZna li netko nesto o salonu za masaze u Porecu u starom gradu. Navodno da se moze dogovoriti happy end.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se zove salonZna li netko nesto o salonu za masaze u Porecu u starom gradu. Navodno da se moze dogovoriti happy end.
Imas ovu Tamy top je zenska, bila je prije u Zg po drugim imenomPula nema niti jednu koja je kao sa slike.... nikad losija ponuda
Fake![]()
Samo dobra zabava. Marina 30 godina!
Pozdrav, nudim sve vrste masaža, druženja. Radim u svom ambijentu ali mogućnost i dolaska u tvoj prostor. Vrlo sam…www.oglasnik.hr
Ima netko mozda kakvu info o ovoj? Fejk ili?
nice , pošaljem ti kitu ja za 5 minutaja ču ti popusit bez kondoma uvijet da pošaljes kitu
Sve fejkPreporuke za Pulu, vidim opet dosta oglasa sa Ukrainkama i Ruskinjama, ako je netko bio da li su cure sa slika, znam da oni uvijek puste kinder superise, kad otvori vrata neka druga![]()
Super da si to podijelio ovdje, da ljudi znaju koliko je usluga na niskim granama u našim krajevima.Zelim podijeliti jednu malu pricu tako da malo osvjestim ekipu u kojem svijetu zivimo. Dakle otisao sam u Italiju na par dana i kako ces ljepse provesti slobodno vrijeme nego da ubodes nesto jel. I ovajput sam se odlucio za "kinesku masazu". Malo sam prolistao sta ima na raspolaganju, i odabrao jedan koji je imao dobre recenzije. Docekala me je "madame" , kao u filmovima, i ponudila mi odmah kavu i sok
, odlican pocekat. I onda dogovor sa njom, sta se nudi, koliko kosta , sta mozes , sta ne mozes itd. Uglavnom optirao sam za 2 cure, masazu, sex i opet after masazu. Cijelokupno 1 sat. Sve to skupa za 120 eur. Dakle 120 eur, dobro ste culi. Nakon sto sam "uplatio" , mamasan je otisla i dovela 5 cura , i rekla biraj si 2.
.
Od tih 5 , jedna je bila bas zgodna, vitka, lijepa, jedna onako srednja,a ostale brate mili Jesus save me, male, debele, sa velikim glavama. I naravno uzeo te 2 najbolje.
Uglavnom prvo pranje i onda masaza. Dakle nemaju pojma masirati,ali se trude i to onako sa rukama, tijelom, sisama itd. To je trajalo jedno 20-30 min. E onda smo krenuli na akciju i pusenje bez, ali bas kako ja volim ( sto nisam inace neki BJ man), oba dvije su se izmjenjivale, pa su se ljubile, pa lizale itd.I kad smo dosli do konkretnog bilo je malo panika jer su sitne ,a mi hrvatine imamo tobože neki size,ali mogu reci da su ga primale ko dobar dan ( ove Brazilke uvjek nesto seru). I sve to skupa je bilo bas onako with passion. Bas se trude hahahha. Malo lesbo show koji sam trazio (vec kad su 2) i onda sam ih stemao naizmjenicno itd. E ali mala opaska, nema anal, niti za nadoplatu. Nakon svega, jos jedna relax masazica i onda su nestale, dosla je mamasan i pitala kakve su bile. To ja zovem managment...ja sam ih pohvalio da su bile odlicne i mamasan je bila zadovoljna i rekla da drugi put imam popust hahaha. Uglavnom, to je usluga tamo, a sada ovdje ,debele, prljave favelusice traze 200 eura, ma za sta? Da ti digne tlak sa ponasanjem i fake fotkama. Decki, manje trpati taj shit i nadajmo se da ce pored silnih nepalki i koja kineskinja doci
![]()
U kojem su gradu u Italiji to bio?Zelim podijeliti jednu malu pricu tako da malo osvjestim ekipu u kojem svijetu zivimo. Dakle otisao sam u Italiju na par dana i kako ces ljepse provesti slobodno vrijeme nego da ubodes nesto jel. I ovajput sam se odlucio za "kinesku masazu". Malo sam prolistao sta ima na raspolaganju, i odabrao jedan koji je imao dobre recenzije. Docekala me je "madame" , kao u filmovima, i ponudila mi odmah kavu i sok
, odlican pocekat. I onda dogovor sa njom, sta se nudi, koliko kosta , sta mozes , sta ne mozes itd. Uglavnom optirao sam za 2 cure, masazu, sex i opet after masazu. Cijelokupno 1 sat. Sve to skupa za 120 eur. Dakle 120 eur, dobro ste culi. Nakon sto sam "uplatio" , mamasan je otisla i dovela 5 cura , i rekla biraj si 2.
.
Od tih 5 , jedna je bila bas zgodna, vitka, lijepa, jedna onako srednja,a ostale brate mili Jesus save me, male, debele, sa velikim glavama. I naravno uzeo te 2 najbolje.
Uglavnom prvo pranje i onda masaza. Dakle nemaju pojma masirati,ali se trude i to onako sa rukama, tijelom, sisama itd. To je trajalo jedno 20-30 min. E onda smo krenuli na akciju i pusenje bez, ali bas kako ja volim ( sto nisam inace neki BJ man), oba dvije su se izmjenjivale, pa su se ljubile, pa lizale itd.I kad smo dosli do konkretnog bilo je malo panika jer su sitne ,a mi hrvatine imamo tobože neki size,ali mogu reci da su ga primale ko dobar dan ( ove Brazilke uvjek nesto seru). I sve to skupa je bilo bas onako with passion. Bas se trude hahahha. Malo lesbo show koji sam trazio (vec kad su 2) i onda sam ih stemao naizmjenicno itd. E ali mala opaska, nema anal, niti za nadoplatu. Nakon svega, jos jedna relax masazica i onda su nestale, dosla je mamasan i pitala kakve su bile. To ja zovem managment...ja sam ih pohvalio da su bile odlicne i mamasan je bila zadovoljna i rekla da drugi put imam popust hahaha. Uglavnom, to je usluga tamo, a sada ovdje ,debele, prljave favelusice traze 200 eura, ma za sta? Da ti digne tlak sa ponasanjem i fake fotkama. Decki, manje trpati taj shit i nadajmo se da ce pored silnih nepalki i koja kineskinja doci
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|