ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz Ekipa,

Ima li nesto provjereno u Puli sa ege ili neke druge stranice?

Dali je netko nes doznao o maserki kod bauhausa?

Ovo ti je frendica od nahvaljene Mile, dakle sigurno nije fake i ima dobre ocjene na ege, ali nitko od forumaša je još nije probao i napisao štogod o njoj pa nema ništa na tražilici...ako odeš počasti nas recenzijom..

Ovo ti je frendica od nahvaljene Mile, dakle sigurno nije fake i ima dobre ocjene na ege, ali nitko od forumaša je još nije probao i napisao štogod o njoj pa nema ništa na tražilici...ako odeš počasti nas recenzijom..
Ja sam bia ove godine u 5.misecu,ništa vridno spimena
Ovo jesu mozda njene slike ali od unazad 10godina
Ima drugi profil pod imenom Mika,to su njene današnje slike
Od mene preporuka NE

Ja sam bia ove godine u 5.misecu,ništa vridno spimena
Ovo jesu mozda njene slike ali od unazad 10godina
Ima drugi profil pod imenom Mika,to su njene današnje slike
Od mene preporuka NE

Jebote malo sam sa zakašnjenjem skonto ovaj drugi link...znači mala lovi u mutnom sa 2 profila 🚩🚩🚩🚩 ako ima 29 godina ja sam Papa...ajde nek sam se i ja zajebo kad sam naivno mislio da je legit samo zato što je frendica od provjerene cure...

Super da si se javio, pa da imamo bar neki info njoj ako bi je netko pretraživao. Meni ne izgleda napeto ali me svejedno zanimalo kakva je 😁..
I mene je zanimalo kakva je situacija obzirom da ima dosta recenzija,ali van HR
Jedna glava je govorila nemoj ic jer nema nista o njoj na forumu(dakle,čim nema hvalospjeva o njoj nije vridna posjete)
A druga glava kaže,zajebi se pa otiđi..i zajeba san se
Al jbg😏

Jebote malo sam sa zakašnjenjem skonto ovaj drugi link...znači mala lovi u mutnom sa 2 profila 🚩🚩🚩🚩 ako ima 29 godina ja sam Papa...ajde nek sam se i ja zajebo kad sam naivno mislio da je legit samo zato što je frendica od provjerene cure...
Pa I Mila ima 10 godina vise od reklamiranih, ali svejedno je svi hvale. Doduse meni Ukrajinke izgledaju mladoliko pa onda godine i nisu problem.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh