Ja bi popričao s njomIstina je, jako puno priča.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi popričao s njomIstina je, jako puno priča.
Jel to Adriana koja masira kod Bauhausa?Zna li neko kako doci do one Adriane, sto navodno uz "masaze" pruza i druge usluge, cuo sam prica puno ali neznam dali je istina.hvala
200 eura za pola sata ili sat vreamena?Ja sam bio prije 4-5 dana. Riba je ta sa slike, meni jako zgodna. Minjaturne ali prirodne sise. Trazi 200 eura, lokacija ulica Sergejevaca.
Meni je bilo ok, jedino sta odmah stavi kondom i pređe na akciju.
Ja niti ne trazim bj, pa nije ga samostalno pocela radit al.ne marim za tim previše. Akcija meni bila dobra i sexy je.
TopKakba je ova Suzana,vidim da je dugo tu u Puli.Jeli itko bio,ima li kakva iskustva?
Nema vise oglasa, ima samo neka Maia, ima video sa crnom haljinom tj korzetom?Mila je u Puli,
provjerena cura, kao što je kolega par postova prije napisao riba je top, meni najbolja, bio sam kod nje 3 puta u tjedan dana u ZG, pa joj spomenuo Pulu da proba i vidi vraga došla je..Upravo došao od nje a dogovorio i još jedan susret. Tko želi kvalitetu neka ide, jer je tu još kratko. Slika u crnoj haljini i šampanjcem je prava slika, ostale su dorađene. U nastavku moja detaljnija recenzija iz Zg:
Poruka u temi "ZAGREB - Iskustva & recenzije" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/post-430615
Ima oglasNema vise oglasa, ima samo neka Maia, ima video sa crnom haljinom tj korzetom?
Ima oglas
Nema vise oglasa, ima samo neka Maia, ima video sa crnom haljinom tj korzetom?
Može kontakt? U inbox..?Jel to Adriana koja masira kod Bauhausa?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|