Pomiješao si nešto. To je ona, nikakva Fernanda, 100%kad je isti profil bio u Puli prije nekih mjesec dana, bila je visoka 160......a ovo iza profila je Fernanda 38g......
Sve sprdačina velika postala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomiješao si nešto. To je ona, nikakva Fernanda, 100%kad je isti profil bio u Puli prije nekih mjesec dana, bila je visoka 160......a ovo iza profila je Fernanda 38g......
Pomiša si kruške i jabuke..rox je prava,ona je tu i ne piši pizdarijekad je isti profil bio u Puli prije nekih mjesec dana, bila je visoka 160......a ovo iza profila je Fernanda 38g......
Ako je tako bolje, jer pizdarije su na sve strane, čemu razlike u visinu onda?? Tko je bio onda zadnji put iza njenog profila?? Netko je spominjao da niti nema odgobora od tog profila.......pročitaj unatrag malo. Nije ovo osobni napad za ovu reakciju, a što se tiče Roxanne, nemam ništa protiv nje......naprotiv, ušao sam u konflikte sa debilima kada sam ih prozvao za klevetanja i pizdarije koje se odvijaju da se uklanja konkurencija poput nje..... ali kad vidim oscilacije u visini od 15cm, budi pitanja?Pomiša si kruške i jabuke..rox je prava,ona je tu i ne piši pizdarije
I neka sam u krivu..........kako kažem koliko sranja se prodaje, ali kad je isti profil u pitanju kao i sada, ne možeš reći da nije sumnjoio?Prvo, neznam koji je taj drugi profil pa ne mogu reci o fotkama nista. Isto tako se zna da agencije vole krasti tuđe fotke. Roxana je independent, ovo je njen profil koji koristi barem tri godine. Da li je na njemu pisalo da je visoka 160, možda i je, ne mogu reći, ali svi koji su bili kod nje znaju da je ona prilicno visoka, tako da je 170 realna visina. Vjerujem da pratiš detaljno, ali ovdje si u krivu 100%, to je prava originalna Roxane, bez brige.
Zadnji put je bila ona, kao i svaki put dosada, i ne znam za tu razliku u visini, nisam pratio što joj piše za visinu. S njom i njenim profilom nikada nije bilo problema, tako da ne brini, to je ona.Ako je tako bolje, jer pizdarije su na sve strane, čemu razlike u visinu onda?? Tko je bio onda zadnji put iza njenog profila?? Netko je spominjao da niti nema odgobora od tog profila.......pročitaj unatrag malo. Nije ovo osobni napad za ovu reakciju, a što se tiče Roxanne, nemam ništa protiv nje......naprotiv, ušao sam u konflikte sa debilima kada sam ih prozvao za klevetanja i pizdarije koje se odvijaju da se uklanja konkurencija poput nje..... ali kad vidim oscilacije u visini od 15cm, budi pitanja?
Onda navalite, svakako bolje do nje nego Jennyfer...............meni je više dosta svega ovoga, za pare koje dajemo kvaliteta je svezajedno katasztofa a onda dodju njih par koje malo odrade posao i odmah naplačuju 250-300 za prosječne usluge skoro bilo gdje drugdje, a zato su i ovdje kad je Hrvatska na glasu kao laka lova, a dio njih kaže dodjem na godišnji ovdje raditi.Zadnji put je bila ona, kao i svaki put dosada, i ne znam za tu razliku u visini, nisam pratio što joj piše za visinu. S njom i njenim profilom nikada nije bilo problema, tako da ne brini, to je ona.
ne znam za Jennifer, nisam bio s njom nikad i ne mogu tvrditi za nju....za Roxy, zena uvijek ista, u ponasanju ni trunka se nije promijenila, kako prije 2 godine kad sam bio s njom. tako i dan danas....ljubazna, vedra, profesionalna , legenda je živa ....svi je hvale, narod ne da lagati, klijenti su svoje rekli....Rox je kraljica i dama! lijep pozdrav svimaSliku 5 i 7 imaš na oba profila, i zašto je zadnji put bila visine 160cm prije 1 mjesec?
Ne lupetam, jako detaljno pratim neke stvari.....sve više i više sranja.........primjer Jennyfer, stvarno do nedavno top.....i to otišlo u kurac. a stvarno mimjw bila donra, sad mi muka .......sramota
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|