ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam meni su sve brazilke baš brazilke bile uredne, ciste, higijena maksimalna... a meni je to bitno....mozda sam naletio na takve- sreća moja, ne mogu lagati da je i jedna smrdila ili bila neuredna.... eh jedna je bila Kolumbijka e ona jeste .... brazilke su meni ekstra sve

Po EGE-u stiže šleper Ukrajinki i Ruskinja 15.7. u Pulu. Čak su i cjene spustile. Klasika, vidim po komentarima da nisu cure sa profila ali možda se nađe nešto dobro. Živim u nadi.

Ako netko ima neku domaću za pare ili da zna neku da se udara po puli nek piše u pp. Platio bih kontakt ako je pravi. Za Martinu znam tako da nema potrebe da šaljete njezin broj.

Boh judi, zna ki ca o ovoj je tupi da placanje kes nis bonovi a neda mi se do pule pa da se moran obrnut doma.

Boh judi, zna ki ca o ovoj je tupi da placanje kes nis bonovi a neda mi se do pule pa da se moran obrnut doma.

Ja joj se sad javio, kaze tek sutra da je slobodna danas vise ne, sada da je neka prevara vjerujem bi da bi rekla da moze sad odmah...
Sad eto...

jesam li ja jedini kojem djeluje ova ponuda cura u Puli jednolicna , barem po slikama njihovim....zar nema vise djevojaka sa prirodnim sisama, a da nisu silikonjare sve, i ono malo što nema silikone nema sise nikako ili su skroz male....hmmm... ne znam , ne izgledaju vatreno....prošlo ljeto u Puli bilo je dobrih stvarno sjećam se da da

jesam li ja jedini kojem djeluje ova ponuda cura u Puli jednolicna , barem po slikama njihovim....zar nema vise djevojaka sa prirodnim sisama, a da nisu silikonjare sve, i ono malo što nema silikone nema sise nikako ili su skroz male....hmmm... ne znam , ne izgledaju vatreno....prošlo ljeto u Puli bilo je dobrih stvarno sjećam se da da
Nisi jedini 😭

btw, predobro da bi bilo istinito? (nemam trenutno "vremena" za test 😎)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh