ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima sta u Porecu da valja.. tj. Da su stvarne? Osim Natasha, Paloma i ova Cat. Btw. Bio neki dan kod ove Cat

Nije Cura losa, 6/10 iskustvo.. ali neka agencija igra iza nje. Poslali su mi poruku nakon odlaska da koliko sam novaca pustio? 😂

Ima sta u Porecu da valja.. tj. Da su stvarne? Osim Natasha, Paloma i ova Cat. Btw. Bio neki dan kod ove Cat

Nije Cura losa, 6/10 iskustvo.. ali neka agencija igra iza nje. Poslali su mi poruku nakon odlaska da koliko sam novaca pustio? 😂
Znaci da je neka favelusa koja im i krade lovu :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Tip u drugoj temi pise da je dobio bolestinu od Bie..ona sada promijenila profil u Sofia, profil njegov je novi tako da moze biti konkurencija da pokvari posao 2 najbolje zenske kao sto su i Roxanne skoro zeznuli, ne pise simptome ni nista konkretno, samo da pije antibiotik

Tema Ukrajinke,Ruskinje,brazilke

Pokušao jučer nešto u Poreču, ali nije išlo, pa samo kratki osvrt:

I barem dvije-tri koje trenutno ne nalazim, javljaju se sa iste adrese u Vrvarima. Odnosno vjerojatno javlja se pimp, i to prilično agresivno. Kad sam mu blokirao jedan kontakt, krenuo mi je slati poruke s drugog broja.. ja sam se pobunio radi cijene jer traži više nego na oglasu (prvi link) pa je pukao. Tako da, oprez.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh